28 évesen még elkérik a dohányboltba a személyim. Ez gáz vagy vegyem bóknak?
Figyelt kérdés
Nem szoktam dohányboltba járni, mert nem cigizek, csak egyik barátomnak kellett vennem cigit. Az eladó elkérte a személyimés bocsánatot kért, hogy sajnálja, de kislányosnak nézett, letagadhatnék egy 10 évet bőven.2023. nov. 5. 18:01
2/9 anonim válasza:
Ha 10 évet is letagadhataz álllítása szerint akkor 18 éves lennél és akkoris ki kell hogy adja, akkor pláne úgyhogy össze vissza beszélt. Amúgy 18 év alatti barátod van?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak mentem hozza es mondta, hogy ugorjak mar be neki cigiert.
2023. nov. 5. 18:39
5/9 anonim válasza:
Tőlem is elkérik pedig 29 vagyok
Általába akkpr ha megvagyok borotválkozva teljesen
6/9 anonim válasza:
Én idén lettem 31 és alkohol vasarlasnal kérték el 🤷♀️
7/9 Metionin válasza:
Tőlem 33 évesen is elkérik, nyáron még az alkoholmentes sör miatt is kérték.
8/9 anonim válasza:
25 vagyok, tőlem is elkérik. Pláne vicces, mert doktorit csináltam, és ugye rajta van a személyimen. Elég nagyot szoktak nézni, kb. 16-17-nek néznek sokszor. Engem nem zavar, ez később még jól fog jönni.
9/9 anonim válasza:
Elég nagy GÁZ , hogy 28 évesen ilyem kérdéseket teszel itt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!