Titeket nem zavar ha elkérik a személyiteket a dohànyboltban?
Akkor nem zavar, ha csak 5 másodperc az életemből amíg megnézik és utána folytathatom a vásárlást. Zavar amikor a pasi/csaj ekezd vijjogva nevetgélni, hogy "uuuuu én ki nem néztem volna hogy ilyen idős vagy! Úgy nézel ki mint egy 16 éves!!!!!!! Hát az eszem megáll! De most komolyan! Ez hihetetlen!" ha esetleg ott van a kolléganője akkor még odaszól neki, hogy "De most nézz már rá! Hát nem olyan, mint egy 16 éves?????".
Amíg ezt mind végigkacarászta nekem, addig rég meg is vásárolhattam volna a cigimet és mehettem volna a dolgomra.
Nem tehetek róla, nem szeretem amikor így közelít felém az eladó vagy feltart. A közértben sem szeretem amikor kipakolom a szalagra az árut és miközben az eladó lehúzogatja a termékeket, elkezdi kommentálni, hogy miből mennyit vettem és vajon miért.
Egyszer vettem kb 15-20 zsemlét és az eladólány amikor meglátta visítva nevetni kezdett.
Nem értem, ezeknek mi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!