Titeket nem zavar ha elkérik a személyiteket a dohànyboltban?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és úgy gondolom hogy bőven kinézek legalább 18-nak. jóval izmosabb vagyok mint az átlag, a borostàm is elég sűrű, sok korombelinek nincs is. àltalàban nem kérik el a személyim, de volt màr pàrszor hogy megkérdezték, hogy te hàny éves vagy? ez úgy fel tud bosszantani, elhiszem hogy a munkàjukat végzik, de titeket ez nem idegesít?2023. aug. 10. 19:33
12/20 anonim válasza:
Nem dohányzom, undorító szokás.
13/20 anonim válasza:
32 vagyok, de ha valahol kivételesen nem kérik el, már elkezdek aggódni, hogy talán sz*r a hajam, vagy a ruhám béna, vagy mivan???😬😀 Nem zavar egyáltalán, legfeljebb ha sietnék és ezzel kell az időt húzni.
14/20 anonim válasza:
Életemben egyszer jártam dohányboltban, akkor is Pesten ásványvizet venni (épp múlt hónapban). Amúgy is vagyok 2 méter majdnem, és 27 éves, nyilván fel sem merült hogy 18 alatt lennék, meg aztán egy ásványvízhez minek személyi? Cigit akkor se vennék ha nekem fizetnének.
15/20 anonim válasza:
Múltkor bent voltam egy boltban (mint vevő), és bejött egy nagyon idős néni. A nagyon idős alatt értsd 80 feletti. A fiának akart szivart venni, ajándékba. És az eladónő elkérte az igazolványát! Néni megvette a szivart, elment, és megkérdeztem, hogy miért kérte el az igazolványát, szerinte a néni nincs 18 éves? És azt mondta a nő, hogy a néni a házukban lakik, és kiváncsi volt, hogy pontosan hány éves és mikor van a születésnapja, mert talán felköszöntik majd.
Na ennyit arrol, hogy miért kérik el 30+ meg ősz hajú emberektől.
16/20 anonim válasza:
Akkor megvan a válasz, kóros születésnap-gyűjtővel akadtál össze🤣🤣🤣
17/20 A kérdező kommentje:
engem csak az idegesít, amikor megkérdezik hogy te hány éves vagy? mint ha valami 15-6 éves lennék, és tök kellemetlen amikor egy üdítőért megyek be.
2023. aug. 12. 16:32
18/20 A kérdező kommentje:
bár nekem is volt olyan, hogy elkérte a lány az igazolványomat, aztán azt se tudta hol van a születési dátum rajta...
2023. aug. 12. 16:36
19/20 anonim válasza:
Biztos ismerkedni akart veled azert kerdezte a korodat
20/20 anonim válasza:
Ha zavar be se tedd lábad oda!!! Nyasgem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!