Miert van hogy a barataim nagyon vekonyak en meg nem?
Figyelt kérdés
nem ertem, ugyanannyira sokat eszunk es semmit sem hiznak, plusz en asszem tobbet sportolok, de igy is tobb zsir van rajtam es tobb kilo vagyok, kb 6-tal, pedig 12-15 cm van koztunk.2023. okt. 24. 17:24
1/3 anonim válasza:
Mondjuk mert más a testalkatotok.
2/3 Metionin válasza:
Igen, az eltérő testalkat okozhatja. Egy széles csípőjű és hosszabb lábú lány simán lehet 10 kilóval több, mint egy ugyanolyan magas keskeny csípőjű és rövidebb lábú lány.
3/3 anonim válasza:
Mas alkat.
Off, de az en peldamat fel tudom hozni (meg onigazolast is keresek, haha), 15 centivel alacsonyabb vagyok egyik baratnomhoz kepest, meg o 4 kiloval konnyebb. Multkor dexaztunk, nekem 17% a tzsm, neki 22. O is vegez sulyzos edzest, de o inkabb lazazik, en meg szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!