Én szép vagyok? Ha igen miért nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
Magas nem túl vékony lány vagyok nyertem már egy két szépségversenyt is de nem érdeklődnek irántam és baráim sem nagyon vannak... Mit tehetnék hogy egy kicsit népszerűbb legyek de ugy hogy magámtanuló vagyok... 17L2015. márc. 24. 10:06
1/9 anonim válasza:
A barátok száma szerintem egyáltalán nem a külsőtől függ, sokkal inkább a megnyerő személyiségtől, kölcsönös szimpátiától, közös beszédtémáktól, közös érdeklődési körtől. Magántanulóként nehezebb dolgod van, de azért járhatsz közösségbe, keress valami hobbit, sportot, tanulj zenélni, és máris bekerülsz egy közösségbe, ahonnan aztán majd egymást követik a kialakuló kapcsolatok.
2/9 anonim válasza:
Talán az a baj, hogy magántanuló vagy és ezért nem nagyon vagy olyan közösségben, ahol barátokat lehet szerezni. Nem a szépség számít, hanem, hogy milyen a személyiséged, szeretne-e veled lenni.
3/9 anonim válasza:
Együttérzek veled :( én sem tudok baráti kapcsolatokat kialakítani :( meg igazábób másfélét sem :( interneten megismerkedem 1-2 emberrel, e hamar meg is szakad a kapcsolat... az a helyzet, hogy minden érdekel egy picit, de nincs olyan dolog amiért húúú úgy odáig lennék :(
4/9 anonim válasza:
Sajnos, a mai világban mindenki átb*sz mindenkit! Nekem se nincsennek igazi barátnőim. 19/L
5/9 anonim válasza:
Kuldj kepet! Igy konnyu mondani h szepsegversenyt nyertel
6/9 anonim válasza:
Ha szeretnéd, én megismerkedek veled :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 27. 15:40
8/9 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki szép nem biztos, hogy sok barátja van :)
9/9 anonim válasza:
Szívesen beszélgetnék veled, ha van kedved, és nem valami beszűkült érdeklődési körrel rendelkezel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!