Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokkal szebbek nalam a baratai...

Sokkal szebbek nalam a barataim. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
mindkettojuknek hosszu szoke haja van nagy szemuk szep arcuk, pisze orruk. nekem nagy orrom, rovid barna hajam es kis zold szemem. senkinek erzem magam mellettuk.
2015. márc. 15. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozz rondákkal és majd ők is így fognak rád gondolni.
2015. márc. 15. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
amugy jogos xd
2015. márc. 15. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
attól, hogy nincs nagy szemed és pisze orrod, még lehetsz szép. : D nekem is kicsit nagy az orrom, a hajam hosszú vörösesbarna frufrus, zöld mandula vágású szemem van, és azt mondják szép vagyok, nem beképzeltségből mondom, mert én persze inkább pisze orrot szeretnék...
2015. márc. 15. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
nem nagyon csunyaztak meg le.. de ugy erzem magam...
2015. márc. 15. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ez felvidít, én meg hatalmas, kövér disznónak érzem magam, mert a barátaim 150 cm-es 40 kg-os, kis nádszálak. Pedig én is csak 168 cm, és 52 kg vagyok, ami szerintem még az egészséges tartományban van...

16/L

2015. márc. 16. 19:53
 6/7 A kérdező kommentje:
5os, szerintem az nagyon jo.. en 174 vagyok es 62 kg, szerintem a te testtomegindexed tokeletes.
2015. márc. 29. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmi, válogass csúnya lányok közül:)

Nem értem miért zavar ez. Te is szép vagy és ők is. Ilyen a baráti körötök:)

2015. máj. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!