Férfiak, tetszenek az ilyen magas, vékony lányok?
2023. okt. 21. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, kifejezetten a zsánereim.
Igen
Nem
Nem, kifejezetten nem tetszenek.
44 szavazat
2/12 anonim válasza:
Nem lenne rossz, de már túl vékony. A combján, lábszárán nincs is mit fogni.
3/12 anonim válasza:
Persze, de nekem az tipikus szomszédlány típus a zsánerem. :D
5/12 anonim válasza:
A magasság a kifejezetten bejön, ha vékony, az annyira nem, husisabb alkat tetszik. Viszont ez a csaj akit linkeltél, gyönyörű!
6/12 Hussaro Hungaricus válasza:
Nekem meg a vékonysága jön be inkább, mint a magassága.
Manapság a legtöbb ember elhízik, szétüli a fenekét, tohonya lesz. Egyre jobban vonzódom a vékony, sportos lányokhoz.
7/12 anonim válasza:
Nekem nem annyira esetem. Jobban szeretem az alacsony, hófehér bőrű, nagy mellű lányokat.
8/12 anonim válasza:
Olyanok a labai, mint 2 karo.
Ennek telleg virgacsai vannak, baszki!
9/12 anonim válasza:
Nem igazán. Ezekbe kell f@sz is rendesen! 😆
10/12 anonim válasza:
a szépség nem magasságtól függ, ugyanugy lehet szép egy magas lány ahogy egy alacsony is, az már más hogy nem nekem valóak :D csak ugy érzem jol magam ha alacsonyabb tőlem egy lány, mivel én sem vagyok valami magas. átlagos magasságom van
szoval az ilyen magas lányoknak magas pasijuk lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!