Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire jellemző, hogy az idő múlásával megváltozott nálatok, hogy milyen testalkatú férfiak tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl. tiniként-fiatalként még pl. a szálkásabb vékony srácok tetszettek nektek, később meg mondjuk már a zömökebb férfiak. De ez csak egy példa, a kérdés csak arra vonatkozik, hogy bármilyen irányba történt-e változás, esetleg a válaszban leírhatjátok, hogy milyenről milyenre változott az ideális testalkat.2020. jún. 10. 10:40
A kérdező szavazást indított:
Nem volt ilyen változás, ugyanaz maradt a preferenciám testalkat szempontjából, ami mindig is volt
Történt változás, már más testű férfiak jönnek be, mint régebben
23 szavazat
2/7 anonim válasza:
Nem jellemző, nekem mindig a kigyúrt állatok tetszettek :3
3/7 anonim válasza:
Nekem mindig is az izmosabb pasik tetszettek.
4/7 anonim válasza:
Huszonévesen az átlagos vagy izmos testalkatúak jöttek be, később már, nem tudom mióta, inkább ha vaskos. Mackós, húsos...Egészen amíg nem túlságosan szétfolyósan hájas de van rajta plusz.
5/7 anonim válasza:
Nekem a magas férfiak jöttek be régen. Most már többre becsülöm az átlagos magasságot.
6/7 anonim válasza:
Ezt az oldalt a fiatalok uralják, kérdező. Nekik még nincs e kérdésben saját tapasztalatuk. Egyébként etológusok szerint még az aktuális bélflóra is befolyásolja, hogy valakinek milyen súlycsoportú potenciális partner jön be.
7/7 anonim válasza:
Nem változót semmi, még mindig úgyan az a típus teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!