Elég nagy az önbizalomhiányom, nem tartom magam szépnek. Esetleg tippek, hogy min változtathatnék magamon?
Figyelt kérdés
10. Osztályos vagyok, és az utóbbi időben elégge elment az önbizalmam. Ennek van pár oka, de az mindegy. A lényeg az az, hogy egyáltalán nem tartom magam szépnek. Az alakommal még nincs problémám, viszont az arcomat/hajamat egyenesen gyűlölöm. Mindig változtatni szeretnék valamit magamon de egyszerűen nem tudom mit változtathatnék :( Van aki azt mondja, hogy "szép" vagyok, de gondolom ezt csak a kedvesség miatt mondja, vagy ilyesmi. Becsatolok pár képet magamról, azt szeretném kérni hogy teljesen őszintén mondjátok el a véleményetek, akár annak is örülnék ha tippeket adnátok, hogy min változtathatnék. Előre is köszönöm ha segítetek. <3
2023. okt. 18. 21:21
11/12 anonim válasza:
Ne magadon változtass, hanem magadban!
Valószínűleg azért vagy önbizalomhiányos, mert tartalomhiányos vagy.
12/12 anonim válasza:
20:58, most mindenhova begépeled ezt a hangzatos ostobaságot? Az önbizalom nem külsőtől, meg teljesítménytől függ, akinek nincs, annak (is) a szülei szúrták el az első életéveiben. Minden más már csak a következménye ennek. Pl.az ilyen emberek könnyen válnak iskolai szekálás áldozataivá és azt hiszik, az rombolta le az önbizalmukat, amikor pont hogy nem, hanem azért kerültek ilyen helyzetbe, mert nem volt önbizalmuk, nem volt ebből fakadó eszköztáruk, hogy hatásosan leszereljék a bunkókat. Olvasd el a Mérgező szülők c.könyvet. Sajnos van egy rossz hírem, hiába ír be neked kétszáz ember, hogy milyen szép vagy, le fog peregni rólad. Csakaz önismereti munka tud ezen változtatni, ahhoz meg kell egy profi vezető. Ma már rengetegféle önismereti csoport, módszer, terápia elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!