Univerzálisan szép nő nincs,de pont e miatt kijelenthetjük,hogy nincs rondanő,mert valakut mindig szépnek talál valaki.
Láttam már komolyan undritó terhes nőt,tehát valaki szépnek találta ennyire, vagy kivolt éhezve de nagyon.
Szerintem nem mondhatjuk azt, hogy minden nő szép, mert igen, ahogy előttem írták, hogy nincs olyan, hogy univerzálisan szép nő. Mindenkinek más a preferenciája, mindenki máshogy látja. Szóval nem mondhatjuk azt, hogy minden nő szép, de azt se, hogy nem minden nő szép. Mármint, ki határozza meg azt, hogy mit jelent a "szép" szó? Mindenkinek mást jelent.
Szerintem kevés olyan ember van, aki a legtöbb ember szerint kifejezetten csúnya lenne. Szóval nem átlag alatti, hanem az a "tényleg ronda" kategória. Szóval szerintem azért az viszonylag ritka, mert az emberek többsége szerintem átlagos, vagy esetleg átlag alatti, de az a kifejezetten ronda, az szerintem ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!