Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak ti borotváljátok a...

Férfiak ti borotváljátok a lábatokat és ti nők, hogy vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Nem úszom, hobbi szinten edzegetem. 30 körüli férfi vagyok.

Na most az eddigi barátnőimet nem zavarta, hogy eléggé szőrös a lábam.

A mostani megjegyezte, hogy neki jobban tetszene ha legyantáznám.

Az igazat megvallva nekem eddig meg sem fordult a fejemben a dolog max olyan szinten ha komolyan venném a testépítés akkor érdemes lenne a szőrtelenítés.

Mondtam a páromnak még megfontolom. Ên konkrétan nem szeretnék vele bajlódni. Személy szerint nekem nincsenek ilyesfajta kéréseim a barátnőm felé.

(minden mást amit kell hónalj, mellkas és intim terület karban tartva).

2023. okt. 16. 17:22
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
93%

Nem borotvàlom a làbam.

A pàrom nem szól hozzà semmit sem.

2023. okt. 16. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem borotválom.
2023. okt. 16. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nő vagyok és soha fel sem merült bennem, hogy a páromnak vagy az exemnek borotválnia kéne a lábát. Esetleg próbáld ki a kedvéért, aztán meglátod, hogy neked ez belefér-e vagy nem akarod többet.
2023. okt. 16. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én borotválom.Engem zavar,nagyon szőrös,de egyébként senki mást nem érdekel.
2023. okt. 16. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Sosem borotválom, pedig nagyon szőrös a lábam, de nekem így jó.
2023. okt. 16. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én borotválom évek óta rendszeresen. Én is barátnőm kedvéért kezdtem bele. Nem volt nagyon szőrös, de finoman utalt rá hogy mi lenne ha kicsit rövidítenék rajta. Megtettem a kedvéért, nagyon bejött neki. Aztán ment ez így egy darabig, de a rövidítés macerás volt nekem. Egyszer próbaképpen leborotváltam, és meglepődtem mennyivel kellemesebb érzés volt a rövidhez képest is. Barátnőm meg majd kiugrott a bőréből mikor meglátta. Nagyon bejött neki, és azóta kéri hogy legyen mindig sima. Nekem is jobb így. Aztán kipróbáltam mindent, gyantázta is nekem sokáig, epiláltam is egy időben, IPL-el is csináltam, de mostanában visszatértem a borotvára, mert ez a leggyorsabb módszer.
2023. okt. 16. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bőr jobban tetszik, szexisebb, mint a szőr. Magamon is, páromon is. Csak nehéz ilyen férfit találni.
2023. okt. 16. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 éve testépítek, és epilálom az egész testemet.

Szerintem igénytelen a dzsungelt meghagyni, az csak a lustaság magyarázata, hogy a csupasz az nem férfias.

Ha egy férfi csak a szőrtől férfi, akkor ott már gond van.

A feleségem is undorodik a szőrtől, de ha tetszene neki, akkor sem hagynám meg, mert számomra az a legfontosabb, hogy magammal meglegyek elégedve, aztán vagy kellek, vagy nem..

2023. okt. 18. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem borotválom, mert lézeres szőrtelenítést csináltattam. Az intim területeket borotválom csak, mert az nem lett meglézerezve. Ha nem tenném, farkaskutya lennék és nekem az igénytelen, kényelmetlen érzés.
2024. febr. 23. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!