Úszó srácok ti a hónalj és mellkas szőrtelenítés mellé a fanszőrötök is borotváljátok vagy meghagyjátok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 21:43
1/8 anonim válasza:
Pár mm-esre nyírom. A bozont nem kellemes, a teljesen csupasz pedig kisfiús.
2/8 anonim válasza:
Fanszőröm meghagyom csak a hajlatban borotvalom le.
3/8 anonim válasza:
Egy úszó srácot ismerek, ő minden testrészén szőrtelen.
5/8 anonim válasza:
Nekem egy úszó exem nem szőrtelenített. Max az arcát. De ő gyerekként 10 évet úszott. Utána már csak hobbi szinten.
Szerintem ha te is csak hobbi szinten űzöd, akkor úgy szőrteleníts, ahogy kényelmes, ízléses neked. A versenyzők meg úgyis tetőtől talpig szinte csupaszok.
6/8 anonim válasza:
Én a teljes testem szőrtelenítem. Karok, lábak, has, mellkas, teljes intim+ fenék kívül belül+ a fejem is borotválom. És még a szemöldököm is szedem jó vékonyra.
7/8 anonim válasza:
Mi a fenének kell egy férfinak szőrteleníteni?!
Vízben kisebb legyen a közegellenállás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!