Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a jelei annak hogy csunya...

Mik a jelei annak hogy csunya vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig kb mindenki azt mondta hogy szep vagyok sokan maguktol is, de en egyszeruen nem erzem ezt es mar felemeszt ez az egesz. Miert van ez igy es ha csunya vagyok azt elmondanak nekem?
2023. okt. 7. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Dolgozz egy kicsit az önértékeléseden. Valószínűleg nem véletlenül mondják azt amit, de kell egy bizonyos önértékelési szint, hogy be is tudd a dicséreteket fogadni.

Ha csúnya lennél, nem mondanák többen is az ellenkezőjét.

2023. okt. 7. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Szörnyű, mekkora feneket kerítenek a külsőnek és mennyire túlértékelt dolog a szépség (vagyis amit annak mondanak aktuálisan).

Törekedj egy egészséges önbecsülésre, ami nem a külsőn alapszik.

2023. okt. 7. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Küldj fotót és megmondom.
2023. okt. 7. 04:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Aki fotot ker az irjon privatban
2023. okt. 7. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
A szépség relatív. Nyilván aki mondja az így is látja. Olyan meg úgyse lesz hogy mindenki szépnek lásson. Én pl tökéletesnek látom Margot Robbiet, többen meg középszerűnek nevezik...
2023. okt. 7. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy nyilvános helyen, pl. tömegközlekedésen nem vesznek észre, rád sem néznek, mintha ott sem lennél, esetleg nem is ülnek melléd (túl gyakran). Tapasztalat.
2023. okt. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!