Mik a nárcizmus biztos jelei egy majdnem tökéletes embernél?
Szerintem egy kapcsolat kimenetelét a következő dolgok határozzák meg leginkább:
1. Kommunikáció, főleg veszekedés közben: tud-e bocsánatot kérni, ha neked van igazad, és nem bosszúálló-e, nem háytorgat-e fel régi dolgokat? A veszekedések után vissza tudtok-e térni normálisan a hétköznapokhoz?
2. Pénzügyek: Van-e eltérés abban, ahogy kezelitek a pénzt? Tehát egyikőtök spórolós, a másik szórja a pénzt? Nincs-e pénzügyi bántalmazás, hogyha aránytalan eltérés van a jövedelmek között?
3. Világnézet: Politikai, vallási nézetek, hasonlók egyeznek-e? Szoktatok-e ezen veszekedni? Gyereknevelési elvek egyeznek-e? Szereted-e, ahogy a gyerekeddel bánik?
4: Szex: Passzol-e? Ez sztem egyértelmű.
5. Jövőkép: Egyezik-e a jövőképetek? Ha te akarsz még gyereket, ő is akar-e? Ha ő városban akar élni, lakásban, akkor te is ott akarsz-e élni? Van-e ebben nézeteltérés? Beszéltetek-e erről?
Ha a fentiek egyeznek, akkor nem valószínű, hogy nagyobb baj lesz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!