Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a nárcizmus biztos jelei...

Mik a nárcizmus biztos jelei egy majdnem tökéletes embernél?

Figyelt kérdés
Tehát, amikor találsz egy embert aki majdnem tökéletes... Esetemben, látszik, úgy tűnik szeret, törődik velem, a gyerekemmel, felvállal, segít ahol csak tud, a családom is számíthat rá bármiben, a tenyerén hordoz. Én csóró, ő pénzes, már csak ezért is találhatna jobbat nálam, sőt jól is néz ki. Tisztelettel bánik velem... De én mégis félek, van amikor egy egy szava után azonnal arra következtetek, hogy nárcisztikus. Nem tudok most konkrét példát mondani, csak vannak olyan szavai amivel annyira félmagasztalja magát. Nagyon szeretem őt, és lassan arra készülünk, hogy össze kötjük az életünket, de nagyon félek. Annyira más ez a kapcsolatom mint a korábbi házasságom, ott bántalmazva voltam. Nagyon szeretnék neki gyereket szülni, de félek. Mi van, ha eltűnik a rózsaszín felhő? Sokszor azt kérdezem magamtól, hogy lehet, hogy egy közel 40es jóképű, sikeres férfinak nincs még családja. Amúgy mindenki szereti őt, ott segít ahol csak tud. Szerintetek velem van baj? Azért mert egy toxik kapcsolat után nem tudom elfogadni a jót? Egyszerűen mindenben a hibát keresem, pedig imádom őt, elveszíteni nem akarom, soha senki nem törődött így velem, én meg mégis félek, és egyszerűen kétségbe vagyok esve, hogy miért történik ez velem... miért nem tudom élvezni a boldogságot?

2022. máj. 23. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinte sokat konspirálok."

Igaza van:) Örülj, hogy találtál egy ilyen embert, becsüld meg, mert a leírásod alapján úgy tűnik, valóban szeret téged is meg a gyerekedet is.

2022. jún. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!