Ez lehet a hazugság jelei?
Figyelt kérdés
Pl: áll egy lány és a földet bámulja arcra tett kézzel és közben mosolyog, illetve a levegőbe az egyik lábát mozgassa. Magyarul játszik a lábával a levegőbe......
Köszönöm
2022. dec. 24. 17:48
1/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy két férfi jelenlétében történik..... Ha ez esetleg infó....
2022. dec. 24. 17:49
2/11 anonim válasza:
Írtuk már, hogy egyrészt nem jelent semmit, másrészt mozgatja, nem "mozgassa".
3/11 anonim válasza:
Szuper, lényegében ugyanaz a kérdés csak más kategóriában :D hatalmas.
Ez a kérdés üti a nem rakta be, de lehetek e terhes szintű kérdéseket xD
4/11 A kérdező kommentje:
Elnézést de nekem nem írtad. Valószínűleg másik kérdéshez írtad amit nem én írtam ki.
2022. dec. 24. 17:55
5/11 anonim válasza:
Nem. A hazguság jelei az egy fej, két szem, két fül, egy száj, egy orr. Ezt szindrómának is nevezik. Az egy fej, két szem, két fül, egy száj, egy orr szindróma. Aki ilyen, az mind hazudik. És mindenben. És jellemzője még, hogy ő maga erről legtöbbször nem is tud, ezért soha nem fogja bismerni, és te nem tehetsz semmit.
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek mik?
2022. dec. 25. 01:49
8/11 anonim válasza:
Kamuzott neked igen most boldog vagy?
9/11 A kérdező kommentje:
Mivel?
2022. dec. 25. 08:07
10/11 anonim válasza:
Ha a lábait lóbálja, akkor hogyan állhatna?
Ráadásul a kezei a fején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!