Parfüm utánzatok? Érdemes lehet tenni egy próbát vele?
Eddig eszembe sem jutott, hogy valami utánzatot vegyek, de az árak igen kedvezőek. Nem olyan parfümre gondolok, amit ugyanolyan üvegben/dobozban árulnak és hamisítvány, hanem találni az interneten olyan "parfümöket", amik másolni próbálják a nagyobb neveket. Próbáltatok már ilyet?
Férfi parfümről volna szó. Hölgyek véleményére is kíváncsi vagyok.
3
Pedig egy 4-5 éve csak ezektől a márkáktól hangos a parfümös közösség.
Szívből ajánlom a Yodeyma parfümöket. Nekem vannak eredeti parfümjeim, de "bekattant" nálam valami és nem voltam hajlandó több állatkísérletes cég termékeit vásárolni.
Nekem a Coco Mademoiselle és a Yodeyma Cheante megszólalásig ugyan az, én sem tudom megmondani, hogy melyik az eredeti.
De olvastam krémmánián, hogy nem mindegyik koppintása jó, de ezt te is le tudod ellenőrizni.
5
Az illatuk még nem is lenne vészes, brutál szinterikus de ennyiért nem is lehet csodát várni viszont tartósság az nulla. Pár perc utan skinscent 1-2 óra múlva meg nem is érezni egyáltalán.
6.
Nekem egész nap érződik, tartósnak vélem. Te melyiket használod, hogy ennyire gyenge?
Leírnátok, hogy melyek amelyekkel elégedettek vagytok és melyek azok amit inkább kerülni kell?
Köszi mindenkinek a választ.
Armaf még a Douglas-ban is van. Igaz, csak néhány darab a sokból.
Nekem nagyon tetszettek. A Club De Nuit kollekció darabjait Creed hasonmásokként emlegetik.
Csak pont a Club De Nuit Sillage-t nem tudtam kipróbálni, pedig azt hasonlítják a Silver Mountain Water-hez, ami az egyik nagy kedvencem.
Szerintem megéri
Ha valaki gazdag akkor annak mindegy de én csóró vagyok és képtelen lennék 25-30 ezer forintot kiadni egy kis üveg parfümre
Életemben kb 3x vettem eredeti drága parfümöt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!