14-16 éves lányok! Mit szeretnétek karácsonyra? (légyszi minnél többen írjatok)
Figyelt kérdés
Bocs,hogy ebbe a kategóriába írtam,de nem tudtam eldönteni,hogy hova illik igazán,mert a kérdésem az összes kategóriához szól.
Előre is köszi a válaszokat.15/L :P
2010. okt. 16. 21:10
32/37 anonim válasza:
Ki az a hülye, aki lepontozza a válaszokat ?
33/37 anonim válasza:
festő/rajz cuccokat
pénzt ruhára
34/37 anonim válasza:
jó hogy írod, nekem is csinálni kéne egy listát mert sajnos ha nem mondok semmit akkor ilyen takarókat meg személytelen cdket kapok amiket nem is ismerek :( Szeretnék valamilyen parfümöt, az biztos, aztán talán még pénzt vagy vásárlási utalványt. lehet hogy nem túl személyes, de még mindig jobb mintha vesznek nekem valami fölösleges dolgot ami csak itthon porosodik 16/l
35/37 anonim válasza:
egy kedves aranyos helyes pasit aki szeret és akit én is szeretek (: ha ez teljesülne olyan boldog lennék mint még soha :)))
16/l
36/37 anonim válasza:
tegnap 09:01 ez nagyon aranyos :) énis ezt szeretném legfőkébb :D én nem azért várom a akarácsonyt h ajándékot kapjak hanem a hangulat miatt..de egyébként azt a fiút szeretném akit már több mint 1 éve szeretek és 1 ilyen telefont [link] de mivel ezeket nem kapom meg ezért nekem mind1
37/37 anonim válasza:
Egy hatalmas budos f*szt a seggembe.
Ja, én nem is lány vagyok :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!