14-16 éves lányok! Mit szeretnétek karácsonyra? (légyszi minnél többen írjatok)
Figyelt kérdés
Bocs,hogy ebbe a kategóriába írtam,de nem tudtam eldönteni,hogy hova illik igazán,mert a kérdésem az összes kategóriához szól.
Előre is köszi a válaszokat.15/L :P
2010. okt. 16. 21:10
11/37 anonim válasza:
vizipipát :DD meg pénzt..kb. ennyi
12/37 anonim válasza:
Kééérdező, a Spin Curl tényleg ilyen hajat csinál ?
Vagy van valami tapasztalatod ? Milyen ez a hajszáritó féle ? Csak mert én is gondolkozok egy ilyenen..
13/37 A kérdező kommentje:
sajnos nincs tapasztalatom,de bízom benne,hogy szép hullámos hajat csinál
2010. okt. 16. 21:35
15/37 anonim válasza:
már kiestem a korból de kb 2 éve vágyom rá, szóval belefér :D új motor.. a régi (amit saját pénzből vettem annó) önhibámon kívül tönkrement :(
17/L
16/37 anonim válasza:
Meglepetést. :) De gondolom hasonlókat fogok kapni, mint minden éveben, és ezeket szeretném: könyvek, pénz, valami kis vicces dolog, esetleg ékszer stb.
16/L
17/37 anonim válasza:
21:32 olyan hajat sima hajvasalóval is lehet csinálni
18/37 anonim válasza:
Könyveket és egy PlayStation 3.
14/l
20/37 anonim válasza:
OFF: bőrkabátos csajszinak. Ha nem nő a melled stb semennyit, akkor nyugodtan kérj, de én anno 15 évesen technikailag vézna voltam semennyi mellel, most meg 24 évesen szélesebb hátam van a sporttól plusz nőies paraméterek elöl-hátul...akkori ruhámba bele nem férnék...úgyhogy gondold át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!