Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy szép...

Mit csináljak hogy szép legyek és végre észrevegyenek a fiúk?

Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Legyél szép.

Ez így gyakorlatilag semmi, kicsit több infó kéne...

2023. szept. 1. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Öltözz csinosan, alakodnak megfelelően, találd meg a stílusod, kezdj el sminkelni, találd meg a megfelelő frizurát.
2023. szept. 2. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Az egyszerű külső szépséggel nem sok érdemlegesre mész, maximum többen bámulnak rád az utcán. Tehát szerintem elkülönítendő a "szép" és a "vonzó", és a vonzóság az, ami a művészi szépség mellett ad valamit, amitől "végre észrevesznek a fiúk" :)

(A művészi szépségen azt értem, hogy nem esztétikai tökély, vagy az orvosi csoda az ami bejön a legtöbb embernek... Persze nyilván az is értékelendő, és biztos van akit az vonz).

Főleg mivel a szépség szubjektív, így egy ilyen általános érvényű külsőt nehéz szülni.

Szóval valójában a higiénia (rendszeres mosdás, hajmosás, körömápolás, fogmosás stb), tiszta öltözet (a stílus egyébként nagyon sokat hozzá tud adni, és egy jó frizura sem árthat), nem tudom mennyi idős vagy, de egy kis szájfény, szempillaspirál, korrektor (mindent csak mértékkel), hogyha szőr nélkül jobban érzed magad, akkor kezdd epillálni (a borotvát szerintem hanyagold). Hogyha van valami, amit kimondottan utálsz a külsődben, és mondjuk az akadályoz is az életben azáltal hogy rombolja az önbizalmad, azon igyekezz változtatni (edzés, fogszabályzó, kozmetikus/bőrgyógyász stb), valójában már maga a tény, hogy teszel érte valamit nagyot tud dobni a kisugárzásodon, még ha az eredmény nem is azonnali.

Külsőre ennyit tudok írni, de mondom, ez leginkább abban fog előresegíteni, hogyha belülről jobban érzed magad a külső szépségtől.

A belső szépség nélkül az egész semmit sem ér (Emlékezz csak hogy milyen csalódást tud okozni, amikor a nyári hőségben kiszedsz egy doboz isteni csokifagyit a hűtőből, de a 3 napos tökfőzeléket találod benne). :)

2023. szept. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!