Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szép arc előnyösebb mint a...

A szép arc előnyösebb mint a jó alak?

Figyelt kérdés
Főleg férfiak véleményére lennék kíváncsi. Tudom, az összkép a lényeg, de pl ismerkedésnél, ha csinos a nő, de előnytelenebb az arca akkor felejtős?

2023. aug. 20. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Tapasztalatom szerint az alak mindent visz.
2023. aug. 20. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Abszolút az arc a legfontosabb
2023. aug. 20. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam igen.
2023. aug. 20. 20:48
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, én is azt tapasztaltam, hogy a szép arc sokkal előnyösebb.

Köszönöm a kommenteket, jöhetnek még vélemények.

Nem értem miért pontozták le a kettes kommentelőt, hiszen pont az őszinte vélemény a lényeg.

2023. aug. 20. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,a szep arc mindent visz!!
2023. aug. 20. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire áll távol az ízlésemtől az egyik vagy a másik. Az arcot nem lehet jelentősen változtatni, az alakot igen. Viszont nekem alak terén a vékony tetszik, így ha valaki már jelentősen elhízott, szépen sose fog lefogyni, tehát ez sem igazán változtatható ekkor. Ha valaki teltebb, akkor általában kerekebb az arca, ami nekem szintúgy nem tetszik. Azért teljesen nem határolódnak el egymástól.

Ha valakinek szép az arca és alakra távol áll az ízlésemtől, esélye sincs. Ha valakinek szép az alakja, de nagyon csúnya arcra, szintúgy kb semmi esélye. Egyik a másikon nagyon sokat tud segíteni, valamint egy megfelelő stílus is. Az összkép legyen rendben. Nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy melyik fontosabb, mindkettő számít, összképet tudják mindketten segíteni, de rombolni is, csak az egyik teljesen nálam nem tud működni. Üssön meg mindkettő egy minimális szintet.

2023. aug. 21. 00:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kérdésben nincs "őszinteség". Hány sovány, de csúnya arcú lányt látsz pasival, illetve hány kövér, de szép arcút?
2023. aug. 21. 02:11
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
63%
A szép arc pl egy 12éves fiútesttel még ok.
2023. aug. 21. 02:33
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

A szép archoz nagyon jó kisugárzás is kell!

Előbb dugnak meg egy ronda jó testű nőt, mint az ellentétét

2023. aug. 21. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút a szép arc.
2023. aug. 22. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!