A szép arc előnyösebb mint a jó alak?
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy a szép arc sokkal előnyösebb.
Köszönöm a kommenteket, jöhetnek még vélemények.
Nem értem miért pontozták le a kettes kommentelőt, hiszen pont az őszinte vélemény a lényeg.
Attól függ, mennyire áll távol az ízlésemtől az egyik vagy a másik. Az arcot nem lehet jelentősen változtatni, az alakot igen. Viszont nekem alak terén a vékony tetszik, így ha valaki már jelentősen elhízott, szépen sose fog lefogyni, tehát ez sem igazán változtatható ekkor. Ha valaki teltebb, akkor általában kerekebb az arca, ami nekem szintúgy nem tetszik. Azért teljesen nem határolódnak el egymástól.
Ha valakinek szép az arca és alakra távol áll az ízlésemtől, esélye sincs. Ha valakinek szép az alakja, de nagyon csúnya arcra, szintúgy kb semmi esélye. Egyik a másikon nagyon sokat tud segíteni, valamint egy megfelelő stílus is. Az összkép legyen rendben. Nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy melyik fontosabb, mindkettő számít, összképet tudják mindketten segíteni, de rombolni is, csak az egyik teljesen nálam nem tud működni. Üssön meg mindkettő egy minimális szintet.
A szép archoz nagyon jó kisugárzás is kell!
Előbb dugnak meg egy ronda jó testű nőt, mint az ellentétét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!