Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép lányok, szerettek böfögni?

Szép lányok, szerettek böfögni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 19:34
A kérdező szavazást indított:
18-25 ha nem hallja senki igen, szeretek.
18-25 ha nem hallja senki akkor sem szeretek.
26-35 ha nem hallja senki igen, szeretek.
26-35 ha nem hallja senki akkor sem szeretek.
35+ ha nem hallja senki igen, szeretek.
35+ ha nem hallja senki akkor sem szeretek.
12 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A kérdés anonim. Az érdekel hogy egy igényes szép nő/lány, hogyan éli meg az élet ilyen kis tiltott örömeit.
2023. aug. 13. 19:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Én pl most ittam egy kirandulas kozben egy nagy fél literes colat kaja után és alig vártam h kiérjek oda ahol nem hallja senki. Mert szerintem jobb mint visszanyelni. Stb. Szerintem ezzel mindenki így van. Nem?
2023. aug. 13. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten szeretek, de nincs is bennem mély szégyenérzet. Természetes emberi folyamat, mint a pislogás, csuklás, ásítás stb.

Nyilván az erre vonatkozó etikettet igyekszem betartani, de ha egyedül vagyok kiengedem. Nem csinálok belőle ügyet.

2023. aug. 13. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez mekkora nyálas, nyomi kérdés. A szép lány nem külön faj. Nem egzotikum az embernek a saját működése.
2023. aug. 13. 20:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Szavazzatok az a lenyeg. Aztan latszik h ki mit hogyan. Ennyi.
2023. aug. 13. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
És erre kivered majd?
2023. aug. 13. 20:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem érdekel.
2023. aug. 13. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól jobban csak pukkantani szeretünk
2023. aug. 14. 07:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, akár egyedül vagyok akár nem. Ha van választásom akkor szénsavmentes dolgokat veszek, ha meg csak szénsavashoz férek hozzá akkor kikeverem belőle.
2023. aug. 15. 13:16
 10/12 A kérdező kommentje:

De sok csaj meg szénsavast szokott venni direkt láttam. És simán úgy szénsavval együtt lenyakalja. És egy fél literes kólában kb 1 liter gáz van feloldva, szóval tuti kell tőle 3-4 nagy büfiznie. Ha nem engedi ki akkor alul fog kimenni ráadásul a széndioxid még meg is öli a bélbacikat elvileg szóval semmi módon nem tesz jót az egészségének ha visszatartja.

Szóval ez alapján nekem az jött le, hogy igenis szertnek büfcsizni, de csak akkor ha nem hallja senki és akkor még élvezik is. Nem egyszer hallottam már ilyen titokzatos helyekről nagy büfiket és nem láttam senkit körben. Ritkán csaj vihogás kísérte.

2023. aug. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!