Szép lányok, szerettek böfögni?
Nem kifejezetten szeretek, de nincs is bennem mély szégyenérzet. Természetes emberi folyamat, mint a pislogás, csuklás, ásítás stb.
Nyilván az erre vonatkozó etikettet igyekszem betartani, de ha egyedül vagyok kiengedem. Nem csinálok belőle ügyet.
De sok csaj meg szénsavast szokott venni direkt láttam. És simán úgy szénsavval együtt lenyakalja. És egy fél literes kólában kb 1 liter gáz van feloldva, szóval tuti kell tőle 3-4 nagy büfiznie. Ha nem engedi ki akkor alul fog kimenni ráadásul a széndioxid még meg is öli a bélbacikat elvileg szóval semmi módon nem tesz jót az egészségének ha visszatartja.
Szóval ez alapján nekem az jött le, hogy igenis szertnek büfcsizni, de csak akkor ha nem hallja senki és akkor még élvezik is. Nem egyszer hallottam már ilyen titokzatos helyekről nagy büfiket és nem láttam senkit körben. Ritkán csaj vihogás kísérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!