Idén megyek kilencedikbe de nincsen semmi mellem a többi lánynak meg tök nagy mit tegyek hogy nagyobb legyen vagy lehet tenni valamit hogy nagyobbnak tűnjön?
Figyelt kérdés
173 cm vagyok és nagyon utálom amiért flegmán néznek rám hogy milyen magas vagyok és borzalmasan esik.2023. aug. 4. 18:15
1/3 anonim válasza:
Hülye, aki ezen rugózik, ezért másba beleáll. Nincs rá semmi garancia, hogy valaha nőni fog, de az is lehet, hogy pár hónap múlva megnő. Nem az a norma, hogy mindenkinek nagy legyen. A topmodellek kifejezetten "deszkák", így még azt se lehet mondani, hogy a nagy mell felül van reprezentálva a szépségideálokban is.
2/3 anonim válasza:
Push up melltartót tudsz hordani, illetve olyan ruhákat amik optikailag nagyítják. Pl a v kivágások.
A garbós meg szűk nyakú ruhák kicsinyítik.
Mellnél mintás felső szintén nagyítja
(Ui: orulj neki, iszonyat macera es fajdalom a nagy mell)
3/3 anonim válasza:
Vékonyka lány voltam aztán, 25 éves koromban megnőttek a melleim. Akkor nőiesedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!