Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet még nagyobb a mellem?

Lehet még nagyobb a mellem?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és szó szerint semmi mellem sincs. de tényleg, még a 10 éves hugomnak is nagyobb. láttam, hogy korábban is kérdezték már ezt de ők mind fiatalabbak nálam, ők még ,,időben vannak". az osztályban is nekem sokkal kisebb mint bárki másnak. nem a fiúk miatt szeretném ha nagyobbak lennének, hanem azért, hogy magamnak jobban tetszek. és nem segít a push up melltartó se mert nincsen mit tartson. azt olvastam hogy az első mensitől számított 4 évben nő, aztán megáll. ez igaz? (nekem 12 évesen jött meg először, szóval már eszerint is kinőttem a cici növesztő korból) lehet ezen (műtét nélkül) segíteni?
2023. júl. 17. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
nekem sem volt mellem 18 évesen. aztán felhíztam 120 kg-ra és lett.
2023. júl. 17. 04:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, fogadd el.
2023. júl. 17. 05:15
 3/7 anonim válasza:
52%
Nem hinném, max ha hízol.
2023. júl. 17. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:

A genetikádtól is függ. Okés, hízni is lehet, meg ugye terhességtől, fogamzásgátlótól is nőhet, de van akinek csak úgy nő, mert a hormonok túltegnek vagy mittudomén.

Nekem pl volt egy egészségügyi reduckióm 4 éve, és sajnos visszanőtt 2 méretet, 30 felett. Pedig direkt vártam vele, hogy kifejlődjön, meg "megálljon a növekedésben". Hát francokat.

2023. júl. 17. 08:55
 5/7 anonim válasza:
Jöjj össze aki a kicsit szereti. Különben a kisebb formasabb.
2023. júl. 21. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
5, nem feltétlen, szerintem minden nő látott már lapos, lógó, de pici mellet
2023. júl. 21. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekemis kicsik voltak 18 évesen 70A-t hordtam majd 25 éves korom óta 75B kellett.Keveset nött de azért ez is valami.Most terhesen mégjobban megnött.
2023. júl. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!