Ez milyen típusú alak? *kép*
#11 Igazad van.Ha jobban megnézem, akkor háromszög alakú inkább.A vállai szélesebbek a csípőjénél.
Ugye a homokóra alakhoz az kellene, hogy a vállai egy vonalban legyenek a csípőjével, valamint hogy a mellbősége is egyezzen meg 1-2 cm különbséggel a csípőbőségével és ehhez mérten legyen keskeny a dereka.
Azért kíváncsi lennék azoknak a hozzászólóknak az alakjára akik leminősítik a képen látható női testet.
Teljesen csinos normális női alkat. Kategorizálni nem tudom, nem is nagyon van értelme...
Én nő vagyok, szerintem tök jó alakod van, jobban tetszik mint a kisportolt test.
"ugye a homokóra alakhoz az kellene, hogy a vállai egy vonalban legyenek a csípőjéve"
Van ilyen? Én nem szoktam vékony nőket látni akinek a csípője szélesebb a vállánál. Nekem amikor 5 kg túlsúly volt rajtam, akkor volt a csípőm szélesebb mint a vállam (mert leginkább csípőre hízok), most hogy lefogytam már nem az, pedig most is széles a csípőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!