Ez milyen típusú alak? *kép*
2023. aug. 1. 12:56
2/21 anonim válasza:
Teljesen átlagos és normál alakod van. Ha sportolsz akkor biztos csak valami kardiót mert semmi tónusod nincs. De ettől függetlenül nincs vele semmi baj.
3/21 anonim válasza:
Szerintem jól nézz ki az alakod!
4/21 anonim válasza:
Átlagos, de plötty, sportolnod kellene.
6/21 anonim válasza:
Elég löttyedt vagy, sportolnod kéne, hogy formásodj.
8/21 anonim válasza:
Ezt oszlop alkatnak hívják.
Értsd: egyenes a vonala.Egyben van a derék a csípővel.
Amúgy nyilván normál súlyú, max sportolni nem tilos.Senkinek nem árt.
9/21 anonim válasza:
Egyáltalán nincs egyben a csípője a derekával... Nem is hatalmas a külnöbség, de bőven nem oszlop. Szerintem olyan lightos homokóra. Mondjuk ez a bikini valami ritka előnytelen, pláne az alja.
Szerintem nagyon jó alap, vékony is, de valóban semmi izom nincs rajta lehetne tónusosabb.
10/21 anonim válasza:
Akkor csak lehet rossz a kép meg a beállás.Én nem látom olyan homokórának, inkább egyenesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!