Ez az alkat milyen típusú? Homokóra vagy inkább körte?
Alacsony vagyok eléggé, csupán 156 cm, mellé 53 kg. A csípő/derék/mellbőség aránya 91/62/87. Ez körte alak lehetne, hisz a csípő és a mell között ott a 4cm. De ugye ez mellérettől függ. Már azt is hallottam, hogy a váll szélességének kell megegyeznie a csípőjével a homokóra alakhoz, ami nekem megvan, tényleg pont egy síkba esnek.
Tehát szerintetek melyik lehetek? Nem tudom kell e még infó a megállapításához és tudom, hogy kép nélkül nehéz, de kíváncsi vagyok a véleményetekre
Amit az első mond, elképzelhető, hogy cselló alkat volt. Ez is a homokórák egyik alcsoportja. És a cselló és a klasszikus mellett, még létezik váza alkat is, ami a nyújtott homokóra.
Ezekkel az arányokkal már homokóra vagy, de így látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy milyen homokóra vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!