Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy ilyen nő hogy tud ennyire...

Egy ilyen nő hogy tud ennyire vékony maradni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=qARHYokOC3E

Ő egy cukrász csaj, valami ilyesmi tv műsorban is volt. A sütemények nem éppen a legdiétásabb dolgok, és feltételezem cukrászként, főleg ha ez a hobbid, akkor elég sokat "gyárt" belőle az ember. Persze, lehet diétásan csinálni, meg edzeni mellette, de olyan emberek is küzdenek azért, hogy ilyen vékonyak legyenek, akiknek kevésbé hízlaló hobbijuk van :D Szóval adódik a kérdés, hogy hogy tud ilyen vékony maradni? Vagy csak csinálja, de ő nem eszik semmiből? :D

2023. júl. 30. 11:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Genetika kérdése. Meg biztos edzeni is szokott, egészségesen táplálkozik.
2023. júl. 30. 11:53
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

Ő még nem is nagyon vékony, látszik a hasán, hogy azért nem csont és bőr, és a dereka se nagyon vékony.

Csak sajnos egy átlagos vékonyságú nőt is már nagyon vékonynak titulálnak ebben az elhízott társadalomban.

2023. júl. 30. 12:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én habár nem vagyok cukrász, de sokat sütök. Van, amikor napi szinten, van amikor ritkábban, nagyon hangulatfüggő. Azért nem hízok, mert figyelek, hogy miből mennyit eszek. Ha sütit eszek, azt beépítem a napi kalóriabevitelembe, nem pedig egy pluszként tekintek rá. Meg aztán a sütés az csak egy dolog, az nem jelenti azt, hogy az ember a nap 24 órájában sütit zabál. Csak oda kell figyelni a kalóriákra, és akkor nem hízol.
2023. júl. 30. 12:33
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nagyon tetszik és nincs semmi baj vele, de van rajta felesleg, számomra ő már nem a vékony kategória.
2023. júl. 30. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz minimum valami evészavar kell hogy valaki napi szinten betoljon annyi süteményt hogy elhízzon tőle. Én elég édesszájú vagyok de ha akarnék se tudnék minden nap sütit enni.
2023. júl. 30. 13:04
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
75%

Àtlagos az alkata. Sok mozgàs és odafigyel a bevitt kalóriàkra.

Genetikailag sosem lesz csontsovàny.

2023. júl. 30. 13:51
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Wow, itt az én korosztályom van? Minket még agymostak, hogy ez dagadt, és Kate Moss az átlag.
2023. júl. 30. 18:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt ne mondjátok már, hogy ez a nő nem számít vékonynak..
2023. júl. 30. 18:48
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
De, mondjuk
2023. júl. 30. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Mármint nem annyira, hogy el kelljen csodálkozni rajta
2023. júl. 30. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!