Leválik a polygél, mint a körömlakk?
Figyelt kérdés
Mi miatt? Oldalt minden körmömnél le tudom húzni a gélt szabadkézzel2023. júl. 26. 17:15
1/9 anonim válasza:
Akkor nem jó a technika, azon belül is az előkészítés, vagy nagyon rossz az anyag.
2/9 A kérdező kommentje:
Mit ronthatok el az előkészítésnél? Minden videóban ugyan azokat ismétlik és úgy csináltam
2023. júl. 26. 17:56
3/9 anonim válasza:
Írd le, mit csináltál,mit használtál. Úgy egyszerűbb segíteni. Milyen lámpád van?
4/9 A kérdező kommentje:
Egy 48wattos
Feltoltam és levágtam a bőrt, buff, nail prep, primer, base coat, lámpa, alkohollal át töröltem, tipbe a polygel, el egyengettem, rá a körömre, lámpa,leszedtem, reszeltem, kezet mostam, színes gél lakk, lámpa, top coat, lámpa
2023. júl. 26. 21:33
5/9 anonim válasza:
A bufi ide édeskevés. Reszelővel kell mattítani a körmöt.
A base gelt pedig nem fixáljuk a zselé előtt.
6/9 anonim válasza:
Nos majdnem minden lépés rossz. Menj inkább körmöshöz akkor nem kell szenvedned vele
7/9 A kérdező kommentje:
A jövőben szeretnék kurzust végezni, csak nincs időm jelenleg. Addig gondoltam gyakorolni magamon, hogy egyszerűbb legyen és jobban menjen.. Örülnék a használható tanácsoknak
2023. júl. 27. 10:01
8/9 anonim válasza:
Ne gyakorolj. Gyakorolni azt lehet, amit helyesen tudsz.
9/9 anonim válasza:
8-as jól írta. Ha tanfolyamra szeretnél menni, akkor semmiképp se vacakolj ezzel addig, mert a rosszul berögzült mozdulatokat és technikákat utána kínkeserves lesz elhagyni (már ha sikerül egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!