Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszik a műköröm...

Fiúk! Nektek tetszik a műköröm egy lányon? Vagy inkább csak a sima körömlakk, vagy még az se?

Figyelt kérdés
Műköröm alatt nem a 2 méter hosszú karmokat értem, hanem az s-m körmöket. Nektek bejön, vagy nem? Kort is írjatok!

2023. jún. 7. 23:48
1 2
 1/19 anonim válasza:
97%

Barátnőmnek műkörme van, egyszerűen imádja a körmöket. Engem nem zavar hogy van neki, ahogy az se zavarna ha nem lenne. Egyeltalán nem nézem egy lánynak a körmét, ha tetszik neki hadd legyen. Nem ez a lényeg. Szóval a kérdésre a válasz: nekem nem tetszik de nincs vele bajom.

19/f

2023. jún. 7. 23:51
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Érdektelen. Körmöt nem nézik a férfiak,(nyilván vannak kivételek) ezt csak magadnak meg más nőknek csinálod. Körömlakk bőven elég, ha erre van igényed.
2023. jún. 8. 02:52
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
30f
2023. jún. 8. 02:52
 4/19 anonim ***** válasza:
19%

#2 Te nagyon buta vagy ne is haragudj meg.

Hogyne néznék már meg a férfiak a körmöt és a kezet, hiszen a köröm árulkodik a legjobban arról, hogy mennyire tiszta ápolt, figyelmes lányról van szó :)

Ha nincs karbantartva a körme (Koszos, rágja, már meg van aszva a körömlakk rajta, látványosan le van nőve és nem korrigálja, stb), akkor lehet tudni valójában mennyire tiszta :)

Nem az a kérdés van-e műkörme vagy festve van-e, hanem hogy ápolt-e és oda figyel-e rá milyen kézzel is érintkezik másokkal.

2023. jún. 8. 04:33
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Persze én vagyok a buta. El tudom képzelni sörözünk valahol és azt mondod " wow nézd ott azt a csajt, milyen szép körmei vannak" 😂

Nem ismerlek, de garantálom neked a férfiak többsége nem a körmöt nézi meg egy csajon.

2023. jún. 8. 04:49
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

Szóval én a stressztől rágom néha a körmömet, észre sem veszem de ettől ezek szerint nem vagyok igényes😅

Én nőként sem nézem a körmöket. Ha barátnőim/rokonaim megmutatják, megdicsérem ha tetszik, de ennyi

Néha ha észreveszem, udvariasságból magamtól is megjegyzem hogy jól néz ki, mert általában örülnek neki, és akkor már jön egy kis sztori arról is, hogy mikor csinál(tat)ták és hogy találták ki a mintát vagy miért éppen az, én meg bármit szívesen elhallgatok azoktól akik fontosak, szóval nekem is jól esik ez így :D

2023. jún. 8. 07:32
 7/19 anonim ***** válasza:
8%

Hát látszik a mai generáció, se baj :)

Hidd el megnézik azt és nem csak a körmét, csak azt emeltem ki, hogy elég nagy jelző értékkel bír.

Hát ne is haragudj #6, de nem épp vagy, megértem, hogy stressztől van, de aki kicsit tudatosabban él, az mássak is tudja ezt csillapítani és nem enged az ösztönöknek, vesz uralmat Magán annyira, hogy ne a körmein vezesse le, mivel ezzel azt mondod a Magát bántalmazónak is, hogy stressztől van, nincs baj azzal ha csinálod (Igen a késsel való vágásra gondolok).

Apró dolgok ezek, de sokat elárulnak valakiről, mint a smink használata is, " mennyit vakol " Magára, vagy egyáltalán be van fújva valamivel, vagy izzad mindenféle " szagosító " nélkül :)

2023. jún. 8. 07:40
 8/19 anonim ***** válasza:
21%

Nekem a kis cicik, kis popsi jón be,a köröm műszempilla na meg a tetkó undorító!!!

Talán a köröm nem is annyira, csak ha hosszú mű...

2023. jún. 8. 08:47
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, a pasik honnan tudnák, hogy nem csak simán festve van a körmöd, hanem építve?
2023. jún. 8. 12:50
 10/19 A kérdező kommentje:
#9: csak latod hogy hosszu e vagy nem
2023. jún. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!