nem az a baj, hogy szépnek tartod magad, de az a kijelentésed, hogy "én ezerszer szebb vagyok a kérdezőnél" már bőven többet mutat, mint hogy te csak szépnek tartod magad.
és honnan veszed, hogy én hülye vagyok? közöd nincs hozzám
pusszcsimuszcsiii.. jobb is ha mész
flegmah' p...
napiszarra vele! :D
Most nem tudom, hogy mit vártál... Ha normális,kedves arcos képeket raktál volna fel, talán több pozitivat kapsz. A véleményem szerint egy átlag kis flegmah' pitsa lehetsz, aki mindig csak magát fényképezgeti. A képeid alapján ez jön le. Kérdezted a véleményünket,hát le is irtuk, az hogy nem azt kaptad, amit elképzeltél,az csak a te bajod. Fáj az igazság? Pedig rajtad kivül mindenki látja, hogy milyen csúnya a homlokráncolás, és a szemöldökfelhúzás. Láttál te már szépségkirálynőket/modelleket ilyen pofát vágni? Mert én még nem...Napixaron menő lennél, de csak ott.
És ugye olvastad, hogy: A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár.
Ja, és a "hüjét" nem úgy irják, nézz utána picim...
Szerintem nagyon szép én is igazán szépnek találom, a szemed szine is gyönyörű-szinte irigyellek!
hány éves vagy?
:)
még egyszer szerintem csodálatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!