Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek találjátok az arcomat?

Milyennek találjátok az arcomat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. okt. 14. 16:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

nem az a baj, hogy szépnek tartod magad, de az a kijelentésed, hogy "én ezerszer szebb vagyok a kérdezőnél" már bőven többet mutat, mint hogy te csak szépnek tartod magad.

és honnan veszed, hogy én hülye vagyok? közöd nincs hozzám

pusszcsimuszcsiii.. jobb is ha mész

2010. okt. 14. 17:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya de mi a fa.szért kell csodálkozó fejet vágni?????
2010. okt. 14. 18:39
 23/29 anonim ***** válasza:
mi ez a flegma fej? ettől talán jobb csaj leszel? szerintem borzalmas mikor valaki így pózol. vagy neked ez a normális fejtartásod? minden esetre így nem nézel ki jól.
2010. okt. 14. 19:09
 24/29 anonim ***** válasza:

flegmah' p...

napiszarra vele! :D

2010. okt. 14. 22:09
 25/29 A kérdező kommentje:
szerintem meg igen is szép vagyok,szeretnétek ti így kinézni hüje cigány zsidók!
2010. okt. 15. 12:20
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tudom, hogy mit vártál... Ha normális,kedves arcos képeket raktál volna fel, talán több pozitivat kapsz. A véleményem szerint egy átlag kis flegmah' pitsa lehetsz, aki mindig csak magát fényképezgeti. A képeid alapján ez jön le. Kérdezted a véleményünket,hát le is irtuk, az hogy nem azt kaptad, amit elképzeltél,az csak a te bajod. Fáj az igazság? Pedig rajtad kivül mindenki látja, hogy milyen csúnya a homlokráncolás, és a szemöldökfelhúzás. Láttál te már szépségkirálynőket/modelleket ilyen pofát vágni? Mert én még nem...Napixaron menő lennél, de csak ott.

És ugye olvastad, hogy: A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár.

Ja, és a "hüjét" nem úgy irják, nézz utána picim...

2010. okt. 15. 18:00
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kékszemű fekete hosszúhajú söprű szempillájú cigány asszony nagyon vicces! :D Meg van átkozva a pasi aki majd elveszi feleségül :DDDDD
2010. nov. 5. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Huu de csuf vagy..legalabb a fejedben lenne egy picivel tobb esz!
2011. nov. 17. 13:39
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép én is igazán szépnek találom, a szemed szine is gyönyörű-szinte irigyellek!

hány éves vagy?

:)

még egyszer szerintem csodálatos!

2012. ápr. 12. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!