Lányok válaszát várom. Milyennek találjátok? .
Van rajtam némi súlyfülüsleg(kb 6-10 kg:S)
továbbtanulásom érdekében edzek, mert oylan suliba szeretném tanulmányaimat folytatni, ahol nem árta jó fizikai terhelhetőség.
A minap csak úgy, kíváncsiságból lefényképeztem a hátam, mert ugyebár aztnem látom jóla tükörbenXD...de az eredmény... nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek!XD
Igazából egyáltalán nem azért edzek/gyúrok/, met a lányoknak akarok tetszeni, de már ha megvan ez a kép, akkor kikérném a véleményeteket.Szerintem eléggé "gáz" ...:S Ti milyennek látjátok így,hátulról a "testem"?XD
Jöhetnek negatív, ill. pozitív válaszok is, bírom a negatív kritikákat is!(bár szerintem több negatívlesz, mint pozitív.
Kort is légyszi! köszi.
Sztem nincs a hátaddal semmi baj. Ha nincs pocakod, meg arányos a tested, akkor simán jó. :)
Mondjuk én spec a nyeszlett típust szeretem. Egyet nem szeretek, a mackós típust. De hát kinek mi tetszik. :)
22/L
nem gáz.:)
de az ott ér a nyakadon?o.O v micsoda? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!