Én is ezerszer dekoratívabb vagyok mint a kérdező, mégsem teszem fel a képeimet, hogy dicsérjenek.
És szerintem sem vagy nagy szám, már ne is haragudj.
Én vállalom, hogy szépnek tartom maga, és a környezetem is ezt mondja,szerintem ebben nincsen semmi rossz, nem vagyok egy beképzelt p.csa, és kikérem magamnak,hogy annyiban különbözök a kérdezőtől, h nem rakok fel képet.
Nekem nincs szükségem megerősítésre, meg hogy áradozzanak rólam, na ez a nagy különbség.
Kisebb bajom is nagyobb annál, hogy mit gondolnak rólam.
Akinek tetszem annak örülök, akinek nem ...annak is örülök.
Nem vagyunk egyformák.
Ja és én nem kezdtem el itt sorolni h mekkora hajam van , meg h mien színű a bőröm.
"ezerszer dekoratívabb vagyok, mint a kérdező"
mi ez ha nem beképzeltség? és ezt csak azért mondom, mert a kérdező képei alapján (a grimaszok miatt) nem lehet megmondani, hogy igazából mennyire is szép, akkor meg honnan veszed hoyg te hűdeezrszer szebb vagy...
meg ha annyira nem olyan lennél mint a többi, nem védekezgetnél itt, hogy te márpedig milyen szépvagy, még mások szerint is...
igazad van, nem magyarázkodok, egy olyan hülyének mint amilyen te vagy, úgysem jut el az agyadig.
Az, hogy szépnek tartom magam nem beképzeltség.
De nyilván te csak dobálózol ezzel a szóval, anélkül hogy tudnád mit jelent.
Na puszi, további szép estét,és jó puffogást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!