Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek találjátok az arcomat?

Milyennek találjátok az arcomat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. okt. 14. 16:10
1 2 3
 11/29 hot_kiss ***** válasza:
Szerintem átlagos, ráadásul kék a szemed, amitől herótomvan személyszerint.
2010. okt. 14. 17:10
 12/29 anonim válasza:
0%
jéé..hol látsz te kék szemű cigányt?:Dés a kreol bőrt ne úgy képzeld el hogy sötétbarna ..:Dnem szolizok , ez a természetes színem..a hajam sem pót, és sokan irigykednek rá..meg a bazi hosszú szempilláimra ami szintén természetes, és söpörni lehet velük olyan nagyok.natessék. mégse teszek fel ide magamrol képet, MENŐZNI.én nem azért írtam le ezeket hogy itt tegyem a fejem..és abban igazad van , hogy leírás alapján senki nemtudja megmondani hogy szépvagyok e. csak példának okáért hoztam fel , hogy énis kérdezgethetnék ilyeneket..de felteszi ide magát ez a leány és váárja a csodát , hogy elmondjukneki: született modell! holott sehol semmi.
2010. okt. 14. 17:13
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Én is ezerszer dekoratívabb vagyok mint a kérdező, mégsem teszem fel a képeimet, hogy dicsérjenek.

És szerintem sem vagy nagy szám, már ne is haragudj.

2010. okt. 14. 17:17
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
azok a válaszolók akik azt mondják, hogy "én sokkal szebb vagyok nálad, ilyen és ilyen a szemem a bőröm, bazihosszúak a szempilláim" semmiben sem különböznek a kérdezőtől. valószínűleg ő is azt gondolja magáról hogy mindenkinél szebb. az most részletkérdés, hogy ki töltött fel és ki nem...
2010. okt. 14. 17:26
 15/29 anonim ***** válasza:
ja, és amúgy ezek a semmilyen képek képek alapján nagyonátlagos
2010. okt. 14. 17:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Sztem aranyos az arcod-szép a szemed, jó a hajad (a sötétebb hajszín jobban tetszett), szép a szemöldököd is... de sztem ne grimaszolj/ráncold úgy a homlokod, mint (főleg) a 2. képen...
2010. okt. 14. 17:30
 17/29 anonim ***** válasza:

Én vállalom, hogy szépnek tartom maga, és a környezetem is ezt mondja,szerintem ebben nincsen semmi rossz, nem vagyok egy beképzelt p.csa, és kikérem magamnak,hogy annyiban különbözök a kérdezőtől, h nem rakok fel képet.

Nekem nincs szükségem megerősítésre, meg hogy áradozzanak rólam, na ez a nagy különbség.

Kisebb bajom is nagyobb annál, hogy mit gondolnak rólam.

Akinek tetszem annak örülök, akinek nem ...annak is örülök.

Nem vagyunk egyformák.

Ja és én nem kezdtem el itt sorolni h mekkora hajam van , meg h mien színű a bőröm.

2010. okt. 14. 17:33
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"ezerszer dekoratívabb vagyok, mint a kérdező"

mi ez ha nem beképzeltség? és ezt csak azért mondom, mert a kérdező képei alapján (a grimaszok miatt) nem lehet megmondani, hogy igazából mennyire is szép, akkor meg honnan veszed hoyg te hűdeezrszer szebb vagy...

meg ha annyira nem olyan lennél mint a többi, nem védekezgetnél itt, hogy te márpedig milyen szépvagy, még mások szerint is...

2010. okt. 14. 17:40
 19/29 anonim ***** válasza:
csúúúnya vagy
2010. okt. 14. 17:41
 20/29 anonim ***** válasza:
5%

igazad van, nem magyarázkodok, egy olyan hülyének mint amilyen te vagy, úgysem jut el az agyadig.

Az, hogy szépnek tartom magam nem beképzeltség.

De nyilván te csak dobálózol ezzel a szóval, anélkül hogy tudnád mit jelent.

Na puszi, további szép estét,és jó puffogást:)

2010. okt. 14. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!