Fiúk, számotokra milyen egy álomnő? (több lent. )
Arc, haj az ilyen: [link]
Alak: [link]
Öltözék: Inkább egyszerű nőies ruhák, de nálam az öltözködés nem nagyon számít. Az a lényeg, hogy jól álljon a viselőjének. Viszont a tornacipős lányok nem jönnek be.
Belső tulajdonságok: legyen humora, ne legyen beképzelt, legyen határozott véleménye a dolgokról.
18.F
látom nem gyűlnek ide a válaszok így írok én, is.
Termetre alacsony -olyan 165 körüli- nőies alkat, vagyis van csípője, melle nem nagy de szép, amolyan homokóra-körte alkat közötti átmenet. Hosszú barna haj -a világos és a sötét közötti átmenet- ,fontos hogy szép haja legyen és hosszú. Gyönyörű kék szemek. Kicsit kislányos, olyan "királylányos" arc, szép mosollyal, és persze sokat is mosolyog.
Öltözködés. Nőies, de visszafogott, semmiképpen se legyen olyan közönséges mint a nők többsége a diszkóban. Szerintem visszafogottan is fel lehet öltözni ízlésesen és dekoratívan. A lényeg, hogy legyen stílusa és azt hordja ami hozzá illik és jól is áll neki a nőiesség keretein belül. A nőies és elegáns az ami a legjobban tetszik, de ha neki éppen a converse tornacipőhöz van kedve ám legyen.
Belső. Legyen értelmes, lehessen vele jókat beszélni. Az nem baj ha nem egyezik a véleményünk csak azért neki is legyen. Nem árt ha okos, jó ha megvan a magához való esze. Legyen kedves és törődő, legalább velem és szeressen bújni mint egy kiscica. Kellőképp konzervatív, ne legyen egyéjszakás, ne adja magát könnyen. Jó lenne ha egy kezén meg tudná számolni azokat a férfiakat akikkel lefeküdt. Legyenek tervei a jövőre nézve, legyenek céljai amikért hajlandó tenni, egyszóval szorgalmas, ne legyen lusta. Családcentrikus, jó lenne ha még 24-5-6- évesen szeretne férjhez menni, vagyis ha megkérném igent mondana. Szeresse a gyerekeket, így ha én vagy négyet szeretnék akkor örüljön neki. Semmiképpen se legyen beképzelt-öntelt, ne nézzen le másokat és ne legyen nagyon anyagias, ha csak egy picit az nem baj "annyira".
A legfontosabb, hogy szeressen és soha ne csaljon meg, még csak ne is flörtöljön más pasival. Feleljek meg neki úgy ahogy vagyok, ha ösztönöz hogy min kellene változtatni azzal nincs baj, de amin nem tudok azzal nincs mit kezdeni...
20:40:40= sílus(öltözködés):belső:külső
Ha gondolod megmutatom facebookon :D
22f
köszii. :DDD
ja kiváncsi lettem, mutathatod :)
csak vicceltem, természetesen nem reklámozom :D de létezik, csak.....
22f
értem. :)
tehát az ilyen bájos csajokra buksz ;)
18:43-as mintha csak rólam írtál volna:P Pedig biztos nem de nagyon jó volt ezt olvasni.:) Klassz, hogy vannak ilyen pasik mint te!:D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!