Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Angel bites/ angel fangs...

Angel bites/ angel fangs piercing vélemények tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mennyire fáj?

Mennyi idő alatt gyógyul be?

Ha kiveszem akkor nagyon látszik?

Mennyire nehéz megcsinálni?

A piercing:

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. júl. 24. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nekem ugyan nincs, de elég sok piercingem van. A szúrt száj általában rohadtul fáj, körülményesen gyógyul. Ha jó helyre mész, a szúrással nem lesz probléma. Mivel ez nem egy vékony ékszer, ha kiveszed, a hatalmas lyukaktól kb. vállalhatatlan lesz a kinézeted.
2023. júl. 24. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ. Meggondolom még csak hát nagyon tetszik ez a piercing
2023. júl. 24. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Meggondolandó inkább az orrba, vagy fülbe erdemes készíttetni piercinget, ha valaki nagyon szeretné.

Erről még nincs tapasztalat, egyébként ilyen piercinggel rendelkező hogyan eszik?

2023. júl. 25. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

a fájdalom annyira nem rossz, ha rutinos az aki szúrja. Tágítani baromi rossz viszont, szóval a méretet mindenképp jól nézd meg.

pár napig tejmentesen fogsz étkezni utánna, meg be lesz dagadva a felső ajkad, kb mint egy filler kezelés után.

pici heg marad utána, de nem vészes. Az ajkad vonalába belesimul.

2023. júl. 25. 15:08
 5/6 A kérdező kommentje:

3-as igen orrba is fogok majd csinálni, de az sok barátomnak van és még tudtam kérdezni őket.

Az evést pedig gondolom meg lehet szokni kb mint egy sima fülbevalót. Gondolom én

2023. júl. 25. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm. Majd megnézem a méreteket
2023. júl. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!