Tapasztalatok köldök pcvel? Minden érdekel, nektek milyen volt az utána lévő időszak?
Azt most hagyjuk,hogy kinek tetszik és kinek nem, ez relatív,szíve joga mindenkinek erről dönteni.
A lényeg,hogy 2 nap múlva megyek megcsináltatni és őszintén nem félek a fájdalomtól szúrás közben hiszen az pár másodperc. Inkább az érdekelne ki hogy kezelte? A sós víz tényleg jó rá? A gyógyulási idő alatt nagyon fog fájni? Kicserélni fáj? Tippek, praktikák bármi jöhet ami nektek bevált. Köszönöm:)
A gyógyulás sem vészes, és hamarosan úgy megszokod, hogy véletlen se akadhat bele ruhába. A sós víz jó, de ugyanilyen jó az octenisept is, az alkohol vagy a piercing utókezelő folyadék.
Kicserélni sem fáj, mert akkor szabad cserélni, ha már teljesen gyógyult.
Hát én eddig 2X szúrattam mind a 2X begyulladt! Először műanyag ment be, utána orvosi fém. Napi 3X de valamikor napi 5X fújtam útkezelővel, meg kentem tetrán kenőccsel és semmit sem ért. Folyamatosan be volt gyulladva, 2 hónap után ki kellett szedni!
Érdekes a mellbimbó piercingeket meg 2 éve hordom és bírom. Semmi baj sincs velük. Soha nem volt begyulladva!
Pedig nagyon vágyom én is egy köldök piercingre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!