Az arcbőröm sötétebb mint a nyakam, ezzel lehet valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki a dolog mint mikor rossz színű az alapozó. Mintha valami maszk lenne rajtam. :(
Pedig nem sminkelek. Mindenféle kence nélkül is ilyen. Sminkelni nem is akarok semmiképpen, bőven elég a fényvédőt elviselni, így is minden nap az esti zuhanyt vàrom.
Valószínűleg az a gond hogy ősztől tavaszig sálat hordok, míg az arcom egész évben éri a nap. (?)
Valahogy lehet az ilyesmit egységesíteni? Vagy mit lehet ezzel kezdeni?
2023. júl. 11. 13:13
1/7 Metionin válasza:
Nekem is olyan volt mindig, pedig még fehér is vagyok de a nyakam más árnyalatú fehér volt, mint az arcom. Mióta rendszeresen fényvédőzök (nekem erős kell), évek óta, egész minimális a különbség de mégiscsak eltérő bőrtípus az arc meg a nyak.
2/7 anonim válasza:
Biztosan a sál az oka. Én befeküdnék tavasszal szoláriumba úgy, hogy az arcbarnítót kikapcsolom és akkor pont egálban lenne a nyakad színe az arcodéval.
3/7 anonim válasza:
Ha nehéznek érzed a fényvédőt akkor rosszat választottál. Ha elfogy próbálj egy másikat. Valószínű nem a te bőrödre való. De szoliba semmiképp ne menj emiatt, ne tedd tönkre a bőröd.
4/7 A kérdező kommentje:
Már végigpróbáltam mindet, az összes ragacsos. Kivéve amit arcra használok, de az meg drága ahhoz hogy mindenemre azt kenjem. :D
Szoliba semmiképp nem mennék.
2023. júl. 12. 07:18
5/7 anonim válasza:
Akkor maradj így, ha nem jó a szoli.
6/7 A kérdező kommentje:
Szolin kívüli megoldásra nyitott lennék :)
2023. júl. 12. 10:28
7/7 anonim válasza:
Kend be a nyakadat barnítókrémmel, Vagy napozz úgy, hogy a fejedet letakarod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!