Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen órabérért borotválnátok...

Milyen órabérért borotválnátok meg egy másik férfi péniszét?

Figyelt kérdés

Van egy haverom nemrég elkezdett dolgozni kórházban,mint

műtőssegédként.

Elmesélte az volt a feladata,hogy a pácienst a műtéte előtt meg kell borotválnia.

meg kellett fognia a beteg péniszét és körülötte ágyéki tájon meg kellett borotválnia.

És meg Bár hozzátette,hogy annyira megviselte a dolog,hogy utána rögtön szabadságra kellett mennie

tegnap 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha segéd lennék, szó nélkül megtenném. Nem "búmzis", hanem egyszerűen csak van egy ember előttem, aki műtétre szorul, és elő kell készíteni hozzá a terepet. Nem látnék bele semmi többet.
tegnap 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez mindennapos a műtéteknél, ha ez ennyire megviselte akkor neki nem ott kéne dolgoznia. Nem is értem mi ezen a meglepő egy műtőssegédnek ez a dolga, a haverodnak tudnia kellett volna...
tegnap 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Egyetértek a 2. válasszal. És hozzáteszem, hogy az eü. dolgozók fizetéséből kiindulva valószínűleg röhejes órabérért borotválta le.
tegnap 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Szépség és divat. Hát nem sok köze van hozzá. Van ennek a munkakörnek kellemesebb része is. Pl. amikor egy kisgyereket kell letolni a halotthűtőbe.
tegnap 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló, a Kérdező máshova írta a kérdést (Emberek, emberi tulajdonságok asszem)

A moderátorok tették át ide

tegnap 19:06
 6/7 Justinianus ***** válasza:
18%
Viszont valamikor meg borotválhat tizenéves selymes, szőke, Barbi vaginát. Olyankor bizonyára nem a szabadságon gondolkodik... 😅
tegnap 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
21%

Vaginát nem borotvál, a vagina nem szőrös.

És pedo vagy.

tegnap 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!