Milyen órabérért borotválnátok meg egy másik férfi péniszét?
Figyelt kérdés
Van egy haverom nemrég elkezdett dolgozni kórházban,mint
műtőssegédként.
Elmesélte az volt a feladata,hogy a pácienst a műtéte előtt meg kell borotválnia.
meg kellett fognia a beteg péniszét és körülötte ágyéki tájon meg kellett borotválnia.
És meg Bár hozzátette,hogy annyira megviselte a dolog,hogy utána rögtön szabadságra kellett mennie
tegnap 15:20
1/7 anonim válasza:
Ha segéd lennék, szó nélkül megtenném. Nem "búmzis", hanem egyszerűen csak van egy ember előttem, aki műtétre szorul, és elő kell készíteni hozzá a terepet. Nem látnék bele semmi többet.
2/7 anonim válasza:
Ez mindennapos a műtéteknél, ha ez ennyire megviselte akkor neki nem ott kéne dolgoznia. Nem is értem mi ezen a meglepő egy műtőssegédnek ez a dolga, a haverodnak tudnia kellett volna...
3/7 anonim válasza:
Egyetértek a 2. válasszal. És hozzáteszem, hogy az eü. dolgozók fizetéséből kiindulva valószínűleg röhejes órabérért borotválta le.
4/7 anonim válasza:
Szépség és divat. Hát nem sok köze van hozzá. Van ennek a munkakörnek kellemesebb része is. Pl. amikor egy kisgyereket kell letolni a halotthűtőbe.
5/7 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló, a Kérdező máshova írta a kérdést (Emberek, emberi tulajdonságok asszem)
A moderátorok tették át ide
6/7 Justinianus válasza:
Viszont valamikor meg borotválhat tizenéves selymes, szőke, Barbi vaginát. Olyankor bizonyára nem a szabadságon gondolkodik... 😅
7/7 anonim válasza:
Vaginát nem borotvál, a vagina nem szőrös.
És pedo vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!