Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az alak már kövérnek számít?

Ez az alak már kövérnek számít?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. júl. 9. 19:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

"Egy hétköznapi öltözetben az utcán szerintem nem tűnne ki."

Hát, a hatalmas, napot eltakaró feneke még hétköznapi öltözetben is feltűnne mindenkinek.

Legalább 3-szor akkora a kérdező hátsója, mint az enyém.

2023. júl. 10. 15:39
 22/28 anonim ***** válasza:
48%
Ezt a holgyet ha ledobnák Moszkvára, az oroszok rögtön tüzszünetet kérnének!!
2023. júl. 10. 15:58
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
A karját nézzétek. A felkarra még rá lehet fogni, hogy genetika miatt oda hízik és azért ekkora, de amikor már az alkar zsírosodik, akkor már nagyon nagy az a súlytöbblet és máshol "elfogyott a hely". Hacsak nem 150 centi, akkor a képen egy egyértelműen/bőven 100 kiló feletti nő van
2023. júl. 10. 19:41
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

Hiába pontozzátok le kedves fatfan pasik a válaszokat, a képen egy egészségtelenül túlsúlyos lány van. Kapálózhattok itt, a kérdező a saját életével játszik, ha nem fog lefogyni.

Kérdező, gondolom XXXL-es ruhákat hordasz,nem? Nem gondolod, hogy ez sok az átlag M-es mérethez képest?

Hány kg és hány centi vagy? De ha nem látod magad túlsúlyosnak, akkor keresd fel a háziorvosodat és egy pszichológust, ők is azt fogják mondani, hogy sürgősen fogj hozzá lefogyni.

Az én S-es méretemhez képest ezért is írtam, hogy a kérdező hátsója legalább 3-szor akkora, mint az enyém.

2023. júl. 10. 19:49
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem volt időm válaszolni, pedig sok felesleges dologtól megkímélhettelek volna titeket :D

Szóval a képen nem én vagyok, és még csak nem is nő vagyok. Ez egy random tumblr-ös kép.

2023. júl. 10. 19:51
 26/28 anonim ***** válasza:
75%
Komolyan, az ilyen magyarázgatás annyira gáz...rosszabb, mint a kép önmagában.
2023. júl. 10. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

Ja, persze, nem te vagy a képen és te nem is vagy nő...🙄🤔🤦 És azt hiszed, hogy mi ezt el is hisszük, hogy te nem vagy ennyire elhízott?

Akkor miért érdekel egy túlsúlyos nőről a vélemény?

2023. júl. 10. 20:14
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kövér, de pl. nincs teljesen lapos vagy izmos hasa, vagy picit vastagabb combjai vannak a mainstreamben tolt "szép" lányokénál."

Ezzel mondjuk nem értek egyet, szerintem ha valakinek nem teljesen lapos a hasa és vastagabb a combja mint Kendall Jennernek az még mindig a normál testalkat, nem telt. A topmodellek meg kifejezetten véknyak. A telt nekem az, amikor a BMI már enyhe túlsúlyt mutat, olyan 5-10kg plusz (és nem sportolóról van szó).

2023. júl. 17. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!