Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az alak már kövérnek számít?

Ez az alak már kövérnek számít?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. júl. 9. 19:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
ha helyes az arca, engem pl. nem zavarna
2023. júl. 9. 19:16
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

A hasa nem igazán látszik, de igen, ő már a kövér kategória számomra.

1, 7. meg szégyellje magát

2023. júl. 9. 19:17
 13/28 anonim válasza:
58%
Igen de nyugi az itenni nők szerint még így is milliomos bankár járna neked.
2023. júl. 9. 19:20
 14/28 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem baromira nem

Szerintem tök szép

És menjen a fen.ébe, akinek baja van ezzel, örülne, ha megkaphatna egy ilyen nőt

2023. júl. 9. 19:26
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

"Azért vannak szintek: husis, duci, telt, stb. Persze ha mindenki kövér, akin felesleg, akkor nyilván kövér."

Persze vannak szintek, de a linkelt eset már egyértelműen a kövér kategória. A duci szerintem a kövér szinonímája, csak egy szebb megfogalmazás. Husisnak, teltebbnek pedig egy olyan lányt képzelj el, akin van pár kg felesleg. Nem kövér, de pl. nincs teljesen lapos vagy izmos hasa, vagy picit vastagabb combjai vannak a mainstreamben tolt "szép" lányokénál.

Ettől függetlenül rengeteg pasinak bejönnek a kövér lányok, de ne legyünk már annyira polkorrektek hogy nem nevezzük nevén a dogokat. Másik oldalról ugyan ez, a "mackós" férfi általában egy elhízott, túlsúlyos, sörhasú pasit takar, nem egy olyan embert aki amúgy ad magára, csak felszaladt rá karácsonykor pár plusz kiló. Utóbbit hívjuk teltebbnek, előbbit pedig kövérnek.

2023. júl. 9. 19:28
 16/28 anonim válasza:
53%
Egészségügyi szempontból túlsúlyos. Szexuális értelembe viszont brutál kivánatos.
2023. júl. 9. 19:28
 17/28 anonim ***** válasza:
39%
Persze. Mi másnak számítana? Nem kis felesleg van rajta, hanem vastag hájréteg.
2023. júl. 9. 19:46
 18/28 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem kövér, hanem iszonyatosan elhízott, túlsúlyos. Minimum 30 kg zsírfelesleg van a hölgyön. Kevés fatfan pasi van, még mindig a vékonyabb nőket részesítik előnyben a férfiak.
2023. júl. 9. 20:26
 19/28 anonim ***** válasza:
73%
Legtöbb ember számára ez már kövérnek számít.
2023. júl. 10. 00:52
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

Azért vegyétek számításba,hogy közelről fotózták,jól megvilágítva.

Egy hétköznapi öltözetben az utcán szerintem nem tűnne ki.

Számomra ez a duci kategória,de hozzá kell tennem,rengeteget néztem az ‘Élet 250kg felett’ című műsort,elég magasan van az ingerküszöböm :D

2023. júl. 10. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!