Szeretném szedni a szemöldökömet, de anyukám nem engedi! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ő ennyi idősen nem szedte, meg hogy ez milyen buta ötlet, majd ráérek 2-3 év múlva! Annyira túlreagálja, mintha azt mondtam volna, hogy szeretném elveszíteni a szüzességemet!!
Vagy szerintetek is korai? Mert így nagyon csúnyának érzem magam! :S
Mivel fűzzem meg anyát??
Üdv: 12/L
2008. dec. 30. 22:55
11/18 anonim válasza:
szerintem is próbáld meg magadnak kiszedni, vagy klrd meg egyik bnődet / ismerősödet. én 13 vok és már 1 éve szedem, anyám bele se szól... :D
12/18 anonim válasza:
én azt mondom (tapasztalatból, így , hogy túl vagyok a lázadó koromon), hogy anyu szava szent és sérthetetlen, még akkor is ha tudom, hogy nincs igaza, de ha már nem érzed jól magad a bőrödben, akkor mégis tenni kell valamit :) először persze próbálj beszélni anyukáddal, valahogy vezesd rá, hogy neked így lesz a legjobb (megmondtad neki, hogy nem érzed jól magad a szemöldöködben?). azt én nem ajánlom, hogy kozmetikus csinálja ha még csak 12 vagy. nem egy komoly szemöldök szedés kell neked csak egy kis igazítás (gondolom), hogy legalább kettő legyen. egyébként ha kezd összenőni az nem attól van, hogy túl sok férfi hormont termelsz( erről majd tanulni fogsz, a lányok is termelnek férfi hormont)? annak az oka pedig sok minden lehet pl. figyelj oda arra, hogy mit eszel, mennyit mozogsz meg ilyenek (ezekről mondjuk beszélhetsz anyukáddal). pá
13/18 anonim válasza:
Szia! Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, miszerint csak azokat a szálakat szedd ki így kezdetnek, amik nagyon zavaróak. Én amikor anno elkezdtem a műveletet csak azokat húzgáltam ki, amik kilógtak a sorból. Több, mint egy év eltelt, mire anyu megkérdezte: kiszedted a szemöldököd? :-)
14/18 anonim válasza:
Mit tegyél? Kezd el szedni! Mit tud csinálni? Visszrakja? :D
Mondjuk, nem értem, miért fontos ez 12 évesen, de persze lehet alkati kérdés az oka. Szóval csak nyugodtan.
15/18 anonim válasza:
Tyűű..a a barátnőmnek micsoda dzsumbuja van..öszzenőtt meg kb. a felső szemhéja közepéig ér.=D Nem szedeti,mert neki ez a különlegessége. Szerintem Neki jól áll. Mondtam is Neki. Pedig ő már 14 éves. Szerintem ha nagyon zavar,akkor szedd ki azokat amelyek nem oda "kivánkoznak". De azért ne kopaszd meg magad! :)
16/18 anonim válasza:
Fiú vagyok, de azt tanácsolom, hogy az összenövést szedd ki magadnak, a többit meg bízd kozmetikusra (legalább először). Nagyon nem tetszenek az olyan lányok, akiknek (szerintem) nem jó a szemöldöke.
17/18 anonim válasza:
Magyarázd el anyukádnak, hogy nem csupán azért akarod kiszedetni, hogy "divatozz", hanem mert nem vagy kibékülve a külsőddel így, és ez lelki problémát okoz. Próbáld meggyőzni arról, hogy csak az összenövést szeretnéd kiigazítani. Ha még így sem tudod meggyőzni, akkor menj el egy kozmetikushoz és szedesd ki. lehet, hogy ha látja az eredményt anyukád, belátja, hogy nem volt mitől óvnia.
18/18 anonim válasza:
én csak 15évesen kezdtem szedni, és egyetértek anyuddal, h ráérsz pár év múlva elkezdeni...:) de ha tényleg nagyon szeretnéd, és ha otthon szednéd, akkor mindig megcsinálnád...mert nekem pl minden másnap szednem kell:S mert össze-vissza nőnek, és sötétek.. szval sztem csak akkor kezdd el, ha tényleg lesz időd szedni, mert az sem szebb látvány, ha kiszeded, aztán pár hétig nem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!