Szeretném szedni a szemöldökömet, de anyukám nem engedi! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ő ennyi idősen nem szedte, meg hogy ez milyen buta ötlet, majd ráérek 2-3 év múlva! Annyira túlreagálja, mintha azt mondtam volna, hogy szeretném elveszíteni a szüzességemet!!
Vagy szerintetek is korai? Mert így nagyon csúnyának érzem magam! :S
Mivel fűzzem meg anyát??
Üdv: 12/L
2008. dec. 30. 22:55
1/18 anonim válasza:
Igen, szerintem is korai. 15-16 évesen már azt mondom, rendben van, de most még korai.
2/18 anonim válasza:
Hát ha nagyon csúnya akkor győzd meg valahogy anyud.Bár énse szedtem 12 évesen,de ha te így éreznéd jól magad.. akkor próbáld megbeszélni vele.Szerintem ne te szedd, inkább kozmetikus!Nekem 350ft-ért csinálja,ez nem nagy összeg és nem is olyan nagyon vékonyra.
Boldog újévet:)
3/18 anonim válasza:
Üdv.Szerintem az ilyesmi nem korai.Ez természetes,hogy a lányok szépnek,egyre szebbnek szeretnének látszani.Ha valóban úgy érzed,hogy ez neked csak jót tenne, akkor mondd anyukádnak, hogy már más időket élünk.A fiatalok hamarabb szeretnék azokat elkezdeni,amit az ő korában esetleg csak 17-18 évesen tettek.Vagy egyezz ki vele valamiféleképpen.Mondjuk adjon neked egy esélyt erre, hogy kiszedethesd, te meg mondjuk egy hétig mosogatsz cserébe:)
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!
igen, eléggé csúnya össze van nőve meg hatalmas nagy...wáá inkább hagyjuk!! rossz ránézni meg beszélni róla xD
2008. dec. 30. 23:20
5/18 anonim válasza:
ez hülyeség,hogy ennyi idősen nem engedi.tökmind1 mennyi idős vagy basszus ha egyszerűen kikell szedni annyira gázz,akkor kikell.ez nekem furi ilyenről még nem hallottam hogy ezt nem megengedni:P:Pde sztm állj ki magadért,mert ez elég brutál nevelés:Pmég ilyet:)
6/18 anonim válasza:
akkor ne kérdezdezdgesd hanem cselekedj aztán lehet h kapsz vmi büntetést vagy nemtudom de nem sok rá az esély majd rájön anyukád is h amit nagyon akarsz azt engedje meg! tapasztalat....:D
7/18 anonim válasza:
Szerintem szedd ki egyszerűen..nem kell nagyon vékonyra de azért mégis izlésesebb ha nincs összenőve meg van egy kis formája:)nem értem ez miért korai
8/18 anonim válasza:
Szerintem is szedd ki magadnak, vagy kérj meg egy idősebbet aki ért hozzá! Ha már ki van szedve nem tehet semmit:)
9/18 anonim válasza:
Ha annyira gáz, akkor ne formára szedd ki, hanem csak azokat amik "elkóricáltak". Csak a szemöldököd közét, és ahol nagyon zavar. Aztán pár év múlva kiszedheted te vagy egy hozzáértő. Nemhiszem, hogy anyudat annyira zavarná ha már megcsináltad volna:D
10/18 anonim válasza:
Nyugodtan szedd ki titokban.Nem lesz tragédia.Anyád hülyeségekbe korlátoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!