Vannak itt, vagy ismerősök között olyan nők lányok, akiknek műkörmük van és szeretnek túrázni, hegyet mászni, Via Ferrátázni vagy futni, kerékpározni, természetben lenni?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy a lányok, akik nagyon cicomázzák magukat, nem olyan természetjárók, mozgékonyak.2023. júl. 6. 01:33
11/16 mikeXxX válasza:
Na de aki azt mondja van neki ès jár túrára az mit mond túrának ahol csak sètálni kell vagy ahol mászni is kell ? Nem nèzek le senkit műköröm miatt nekem tetszik fèrfikènt csak èrdekel pont emiatt. 43f
12/16 Metionin válasza:
11. Nekem az a túra, ahova se kisgyereket se öreganyádat nem viszed. Tehát az igazi, meredek, mászós.
13/16 mikeXxX válasza:
12# Gyerekem nincs öreganyámat meg isten nyugosztalja de azèrt köszi a választ 😉!
14/16 A kérdező kommentje:
Vittem már hordozóban a hátamon 10+ kg gyereket egy szakaszon magashegységben.
Szóval gyerekkel a túra még keményebb is lehet.
2023. júl. 7. 20:23
15/16 Metionin válasza:
14. Én fosnék gyerekkel elindulni bizonyos életkor (és értelmi szint) alatt. A kedvenc terepem az, ahol épp elég a saját épségemmel törődni és nem kitörni a nyakam, én olyan helyen már nem tudnék másokra is vigyázni.
16/16 anonim válasza:
Vadaszno vagyok,kisminkelve,mukorommel ,magas tusarku borcsizmaban jarok bundaban vadaszni ejjel sotet elhagyatott erdobe.
A kormommel vagom el az aldozat torkat.
Magassarkuban megyen klettersteigre is meg magahegyi turakra. Klettersteigen ugyis oda vagxok kotozve kotelen.
N
😂😂🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!