Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt, vagy ismerősök...

Vannak itt, vagy ismerősök között olyan nők lányok, akiknek műkörmük van és szeretnek túrázni, hegyet mászni, Via Ferrátázni vagy futni, kerékpározni, természetben lenni?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy a lányok, akik nagyon cicomázzák magukat, nem olyan természetjárók, mozgékonyak.

2023. júl. 6. 01:33
1 2
 11/16 mikeXxX ***** válasza:
49%
Na de aki azt mondja van neki ès jár túrára az mit mond túrának ahol csak sètálni kell vagy ahol mászni is kell ? Nem nèzek le senkit műköröm miatt nekem tetszik fèrfikènt csak èrdekel pont emiatt. 43f
2023. júl. 7. 13:45
 12/16 Metionin ***** válasza:
100%
11. Nekem az a túra, ahova se kisgyereket se öreganyádat nem viszed. Tehát az igazi, meredek, mászós.
2023. júl. 7. 14:02
 13/16 mikeXxX ***** válasza:
68%
12# Gyerekem nincs öreganyámat meg isten nyugosztalja de azèrt köszi a választ 😉!
2023. júl. 7. 18:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Vittem már hordozóban a hátamon 10+ kg gyereket egy szakaszon magashegységben.

Szóval gyerekkel a túra még keményebb is lehet.

2023. júl. 7. 20:23
 15/16 Metionin ***** válasza:
100%
14. Én fosnék gyerekkel elindulni bizonyos életkor (és értelmi szint) alatt. A kedvenc terepem az, ahol épp elég a saját épségemmel törődni és nem kitörni a nyakam, én olyan helyen már nem tudnék másokra is vigyázni.
2023. júl. 7. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Vadaszno vagyok,kisminkelve,mukorommel ,magas tusarku borcsizmaban jarok bundaban vadaszni ejjel sotet elhagyatott erdobe.

A kormommel vagom el az aldozat torkat.

Magassarkuban megyen klettersteigre is meg magahegyi turakra. Klettersteigen ugyis oda vagxok kotozve kotelen.

N

😂😂🤣🤣🤣

2023. júl. 9. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!