Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt, vagy ismerősök...

Vannak itt, vagy ismerősök között olyan nők lányok, akiknek műkörmük van és szeretnek túrázni, hegyet mászni, Via Ferrátázni vagy futni, kerékpározni, természetben lenni?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy a lányok, akik nagyon cicomázzák magukat, nem olyan természetjárók, mozgékonyak.

2023. júl. 6. 01:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg nincs műkörmöm, de szokott lenni. Viszont mindig ha túrázni megyek vagy bármi ilyensmi akkor leszedetem. Egész egyszerűen nem praktikus.

Ettől még igényesen öltözöm fel a túrákhoz.

2023. júl. 6. 06:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Milyen hosszú szokott lenni?
2023. júl. 6. 06:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi megyünk rendszeresen túrázni, én minél természetesebben (bár a szemem kicsit kifestem :), de pl. az egyik csajszi mindig full sminkben, sok ékszerrel, közepes hosszúságú műkörömmel jár. Mondjuk ő nem csinál vagány dolgokat és nem is élvezi annyira, csak a párja miatt jön.
2023. júl. 6. 07:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
2-es: Túrázáskor? Nyilván rövid...
2023. júl. 6. 08:12
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Mkorom,lufi szilionmellek,toltott szaj stb es rendszeresen kocogok a termeszetben es szeretek a termesszetben ulni Bp-n belul. Mas edzesekre is jartam es jarok. Max egy ora falmaszasra ugranek be vhol a belvarosban.

Kirandulni nem megyek a sok munkam miatt.

11 eve vagyok egyutt imadott baratommal es egyutt is elunk ,nem kerek privatot.

2023. júl. 6. 09:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Miért ne lenne? Több ilyen ismerősöm is van.

(A hossz nálam változó, van hogy rövid van hogy fél centi hosszú)

2023. júl. 6. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

Nem, nem sminkelek túrázáshoz. Minek tenném? Naptej aztán go.

Ezt itt is leírhattad volna amúgy, nem csak privátban. :)

2023. júl. 6. 09:26
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Sok vadásznő műkörmökkel és kisminkelve jár vadászatokra.
2023. júl. 6. 10:21
 9/16 Metionin ***** válasza:
100%
Műkörmöm ritkán van de a sajátom hosszú és géllakk van rajta. Szeretek túrázni, bár a Via Ferrata-hoz egyelőre gyáva vagyok, tériszonyom van, amit igyekszem legyőzni. Biciklizni is szeretek. Általában ha megyek valahova, smink is van rajtam, alapozót nem használok de szemfestéket és rúzst szinte mindig. Mondjuk edzéshez és túrázáshoz pont nem sminkelek.
2023. júl. 6. 12:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, hosszú körmeim vannak (most éppen géllakk, de szokott lenni műköröm is), és egyszerűen imádok túrázni, kedvenc hobbim:))
2023. júl. 6. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!