Szerintetek meglátszik, hogy híztam? - képek
Az első kép tavasz elején született, amikor odafigyelve ettem és mozogtam is mellette, a második pedig tegnap, az érettségi időszak után, mikor is sokszor stresszevő voltam és alig mozogtam, így feljebb ment a szám a mérlegen, sajnos nem izom miatt. Viszont indul a nyár és szeretném visszaszerezni a régi formámat, újra egészségesebb lenni. Szerintetek meglátszik, hogy híztam? Ha igen, akkor hol? :/
Egyébként tényleg van itt 2-3 olyan, kb. 16 és 24 év közötti kiscsaj, akik vetésforgóban, 3 naponta tolják ki a hasfotójukat “véleményezésre” :D
Ééés mindig ugyanaz a lemez. A kommentszekció egyik fele finoman felhívja a figyelmet arra, hogy a has-szelfik helyett mozogni kellene, míg a másik fele (köztük a magányosak és perverzek :D ), pedig dobálják ezerrel a “fu de szexi cuki pocak” és hasonló bókjaikat. Nyilván utóbbiak miatt születik meg a kérdés is, hogy legyen miből önbizalmat szerezni :))
Engem amúgy nem zavar, de tényleg vicces, ahogy az internet népe asszisztál ehhez :D
Kérdező! A mérleget ismered, centit láttál már és tükröd is van. Gondolom azért csak képes vagy megítélni egyedül is ezeket a roppant fajsúlyos kérdéseket, mint hogy látszik-e, hogy híztál vagy sem? :D
A második kb normál alkat.
Az elsőn nagyon vékony vagy,majdnem az anorex kategória.
Inkább az egészség miatt sportolj majd,de fogyni ne akarj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!