Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek meglátszik, hogy...

Szerintetek meglátszik, hogy híztam? - képek

Figyelt kérdés

Az első kép tavasz elején született, amikor odafigyelve ettem és mozogtam is mellette, a második pedig tegnap, az érettségi időszak után, mikor is sokszor stresszevő voltam és alig mozogtam, így feljebb ment a szám a mérlegen, sajnos nem izom miatt. Viszont indul a nyár és szeretném visszaszerezni a régi formámat, újra egészségesebb lenni. Szerintetek meglátszik, hogy híztam? Ha igen, akkor hol? :/

[link]

[link]

2023. júl. 2. 23:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

Talán egy kicsit, de eléggé előnytelen a megítélés szempontjából, hogy mindkét képen eléggé ki van takarva a hasad, plusz mutathatnál oldalnézeti képeket, akár közelebbről. Egy biztos, aki ritkán lát, nem fogja megmondani.

Hány kilóról van szó egyébként?

2023. júl. 2. 23:47
 2/26 A kérdező kommentje:

nincs olyan igazán jó oldali fotóm régről, de hátha ez megteszi:

[link]

[link]

olyan 4-5kg

2023. júl. 3. 00:18
 3/26 anonim ***** válasza:
59%
Még mindig tök jó súlyban vagy, nyugi, mindegy hogy meglátszik-e vagy sem, rendben van a kinézeted most is. Meg aztán mindegy, mert úgy is azt írod, hogy szeretnéd újra visszaszerezni a régi formádat, ha pedig mindenképp szeretnéd azt a 4-5 kilót lefaragni, akkor mindegy mit mondunk. De a lényeg, hogy így is tök rendben vagy, ha úgy döntenél, hogy maradsz ennél a súlynál, az is okés. Amúgy meg az, hogy meglátszik-e.. hát tényleg nem a legjobb képek.
2023. júl. 3. 00:49
 4/26 hosszúhajú ***** válasza:
23%
ha a kérdésnél lévő fotókat nézem igen. mert a másodiknál már csinosabb, formásabb és nőiesebb vagy.
2023. júl. 3. 01:01
 5/26 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem látszik a különbség, ami annyit jelent, hogy előtte nagyon vékony voltál, most meg normál alakú. Ha újra elkezdesz rendszeresen mozogni, le tudod adni a rádrakódott centiket. Szándékosan nem a súlyt írom, mert az testösszetételtől is függ: ha erősödsz, attól is nő a testsúlyod.
2023. júl. 3. 01:22
 6/26 anonim ***** válasza:
57%
Most is jol nezel ki.
2023. júl. 3. 10:09
 7/26 NTBS ***** válasza:
50%
Látszik némi különbség, de nem vészes.
2023. júl. 3. 12:27
 8/26 anonim ***** válasza:
Enzis látok különbséget, csak így tovább, és ha teheted, edzz!
2023. júl. 3. 12:31
 9/26 Noren1989 ***** válasza:

Làtszik,igen.

A régebbi alakod mondjuk emlékeztet egy csajra, de nem hiszem, h egészséges lenne.

2023. júl. 3. 16:36
 10/26 anonim ***** válasza:
78%
Meglátszik, de egyáltalán nem vészes. Még talán az is lehet, hogy egészségesebb a súlyod most, mint akkor.
2023. júl. 3. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!