Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted helyes? Nem tudom...

Szerinted helyes? Nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés

[link]

Szerinted helyes?

Mert én nem tudom eldönteni .Igen is meg nem is. :D

Szerinted? Szerinted? Szerinted? Szerinted? Szerinted?

2010. okt. 12. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jajj de szánalmas, tudjuuk, hogy te vagy az, ráadásul, hogy döntenénk már el egy félprofilos képről????
2010. okt. 13. 21:12
 12/17 A kérdező kommentje:

hát aki nem érintett a dologban az mindig jobban szokta tudni a dolgokat .. főleg magyarországon...: )

Ilyen rosszindulatú, buta, arrogáns f*szkalap népséget legfeljebb valami afrikai dzsungel mélyén lehet találni, csak mondjuk nekik legalább van annyi vér a pucájukban, hogy machetével meg kalasnyikovval menjenek egymásnak ahelyett, hogy az interneten aláznák a másikat.

...

ßy.:Reee.

2010. okt. 13. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
mi köze ennek Magyarországhoz? az emberek mindenhol ugyanolyanok... te is okos lehetsz..
2010. okt. 13. 23:32
 14/17 A kérdező kommentje:

az h a bunkók többsége itt jelenik meg...

ßy.:Ree.

2010. okt. 14. 07:34
 15/17 anonim ***** válasza:

cigány gyerek.

csúnya.

nagyon.

csúnya.

jáj.

2010. okt. 17. 01:17
 16/17 anonim ***** válasza:

"a bunkók többsége itt jelenik meg" Te is itt vagy,Teee retkes cigány!

Meg méghogy "machetével,meg kalasnyikovval",ilyen szöveggel mindig a cigányok jönnek! Ha neked csak ez kell Neked mennék én viperával is(nő létemre),mert a másik kettő,amit felsoroltál most éppen pont nincs itthon..... Segílykéből futja netre mi??? Meg rajoskodásra....

2010. okt. 17. 09:31
 17/17 A kérdező kommentje:
utolsó nő létedre megvan a színvonal (:
2011. febr. 10. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!