Az nagyon ciki,ha nekem szőrtelenítve is látszik,hogy alapból nagyon szőrös a lábam? L
Egyáltalán nem ciki.
Különben hidd el, hogy ez csak Neked tűnik fel, közelről, napfényben.
A kisebb bőrhibákat külső szemlélő nem veszi észre, hiszen messzebbről nézi, mozgásban vagy, árnyékok, még röhögni fogsz, de sok embernek rossz a szeme.
Van, hogy közelről álmélkodnak, hogy milyen szép a bőröm, én meg a nagyítós tükrömben csak a pórusaimat látom. 🫣
Szintén hártyavékony bőrű és nagyon szőrös nőként én cikinek találom. Frissen borotválva is messziről látszanak a pöttyök, gyantázás után pedig az üres szőrtüszők. Tenni nem tudok ellene, egyszerűen nem mutogatom senkinek.
#4 Ez igaz, az állandó szőrtelenítést a divatipar találta ki nem is olyan régen, viszont száz évvel ezelőtt a magamfajta ultraszőrös nőket még a cirkuszban mutogatták.
Rossz módszert használsz.
Borotválás után AZONNAL ment végig rajta IPL villanófényes ízével, ezt csináld először gyakran! (Sötét, ehhez való védő szemüvegben)
2 év múlva alig lesz szőröd, az is lágy, gyenge, világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!