Lányok, tényleg fáj a gyantázás?
Nekem személy szerint annyira még intim helyen sem fáj a gyanta, a szemöldökszedés és epilálás viszont ténylegesen elviselhetetlen számomra.
A nagyobb baj a gyantával nekem az, hogy magamnak nem tudom csinálni, kozmetikushoz járni pedig időigényes és pénzfaló.
A karom gyantaztatasa nagyon kellemes, nem egyszer el is nevetem magam, mert csikis, bar ez nem altalanos, a kozmetikus nagyot nezett.
Lent ellenben majdnem a nyelvemet leharapom, annyira nem. Nem is jarok mar, inkabb borotva.
Még a gyantát jól is viselem. Fáj néhány helyen, de nem vészes. Gyorsan megvan sok szőrszál. Na de az epilátor! Az kegyetlen tud lenni.
De epilálni is olykor muszáj, ha nem elég hosszú a gyantázáshoz. De a kettőt kombinálni szoktam. Gyantázás, majd epilálás, mert nem egyszerre nő vissza gyantázás után, ritkább utána, így elviselhető.
Ezért jó hogy fiú vagyok
Nekünk hálisten eleg testszőnyíróval rövidítenünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!