Nehezebb elfogadni a testékszert, ha már tart a kapcsolat, mint megismerkedéskor?
De lehet tetoválás is.
Tapasztaltatok olyan, hogy ha két ember úgy jön össze, hogy az egyiken van x piercing és tetoválás, az nem zavaró, de ha a kapcsolat ideje alatt szeretne, azon már sokan kiakadnak?
Én ezt vettem észre, de kíváncsi lennék mások észrevételeire is.
Én mire összejöttem valakivel, általában már tisztában voltam azzal, hogy mi tetszik neki, és mi nem. Vagy ha mégsem, elég hamar kiderült. Kicsit fura lenne, ha valakivel hónapok óta járok, de fogalmam sincs arról, hogy például hogy viszonyul a testékszerekhez. Így nehezen tudom elképzelni, hogy meglepetésként érjen, illetve már előre el tudom dönteni, hogy így akarom-e azt a kapcsolatot. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy egészséges mérték mellett ez annyira zavarna. Nem tetszik, de ha a másiknak ez a vágya, akkor legyen. :)
Szerintem nincs különbség a kérdésben felvázolt két forgatókönyv között. Inkább úgy mondanám, hogy megismerkedéskor eleve nem jön össze az ember azzal, aki a testékszerrel együtt nem vonzó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!